Η πιο εντυπωσιακή χορεύτρια της χρονιάς ετοιμάζεται να μοιραστεί το μυστικό της

Η πιο εντυπωσιακή χορεύτρια της χρονιάς ετοιμάζεται να μοιραστεί το μυστικό της Facebook Twitter
2

 

H Teyana Τaylor κατάφερε πριν από περίπου δύο μήνες να γίνει το πιο συζητημένο πρόσωπο της βραδιάς των βραβείων ΜΤV, πρωταγωνιστώντας στο βίντεοκλιπ Fade του Kanye West που έκανε πρεμιέρα την βραδιά της απονομής. 

Ακολούθησαν δεκάδες συνεντεύξεις, αποκαλύφθηκε πως πριν δέκα μήνες είχε γεννήσει το πρώτο της μωρό και όλοι μιλούσαν για το κορμί και το χορό της. Η 25χρονη δήλωσε πως δεν στερήθηκε ποτέ κανένα φαγητό και πως το μόνο που κάνει είναι να χορεύει μανιωδώς. Σε συνέντευξή της στη Vogue είπε μάλιστα πως δεν πάει σε γυμναστήριο και πως τρώει πίτσα και μακαρόνια. "Πρόκληση ή ίσως και υπερβολές", είπαν αρκετοί οι οποίο αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς της. Κάποια μίντια έγραψαν μάλιστα πως το σώμα αυτό έχει σίγουρα περάσει από κάποιο τραπέζι καλού πλαστικού.

Εξαργυρώνοντας όλο το buzz που προκάλεσε το απίστευτα γυμνασμένο σώμα της και με διάθεση να απαντήσει σε όσους αμφισβητούν τις δυνατότητες που έχει ο χορός στo χτίσιμο ενός καλοσμιλεμένου κορμιού, η Τaylor μόλις ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

  

Στα πρότυπα της νέας μόδας που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με σελίδες "wellness & fitness", η νεαρή χορεύτρια ανακοίνωσε πως λανσάρει μια νέα ιστοσελίδα γυμναστικής στην οποία θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά της και υπόσχεται πως όσοι κάνουν εγγραφή θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δίνει, τα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά προγράμματα προπόνησης και χορογραφίες.

Για την προώθηση του νέου της πρότζεκτ κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο το οποίο την δείχνει να χορεύει και δίνει μια πρώτη γεύση όσων ετοιμάζει.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια