Η Olivia Newton-John διαγνώστηκε για τρίτη φορά με καρκίνο

Η Olivia Newton-John διαγνώστηκε για τρίτη φορά με καρκίνο Facebook Twitter
EPA
0

Η Olivia Newton-John ανακοίνωσε πως δίνει ξανά μάχη με τον καρκίνο, για τρίτη φορά μέσα σε τρεις δεκαετίες. 

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η 70χρονη τραγουδίστρια από την Αυστραλία, που έγινε διάσημη από τον ρόλο της στο μιούζικαλ Grease στο πλευρό του Τζον Τραβόλτα, ανέφερε πως πάσχει από καρκίνο στη σπονδυλική στήλη και πως τον αντιμετωπίζει με «μοντέρνα φάρμακα» και φυτικά σκευάσματα.

«Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για να με υποστηρίξει και πιστεύω θα κερδίσω τη μάχη και αυτός είναι ο στόχος μου» δήλωσε. 

Για πρώτη φορά είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 1992, τον οποίο ξεπέρασε. Από τότε έγινε μια μαχητική ακτιβίστρια υπέρ της ευαισθητοποίησης στο ζήτημα. Έχει μάλιστα δημιουργήσει ένα ερευνητικό κέντρο για τον καρκίνο που φέρει το όνομα της, στη Μελβούρνη.

Για δεύτερη φορά είχε διαγνωστεί πάλι με καρκίνο του μαστού το 2013.

Τότε ο καρκίνος είχε επεκταθεί στον ώμο της, κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει μια περιοδεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά. 

Επίσης μετά την τρίτη διάγνωση, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως καταναλώνει έλαιο από κάνναβη, ως παυσίπονο, μια θεραπεία που ελπίζει σύντομα να επιτρέπεται και στην πατρίδα της, την Αυστραλία.

«Είμαι πολύ τυχερή που ζω σε μια χώρα όπως οι ΗΠΑ, που κάτι τέτοιο είναι νόμιμο. Ελπίζω να είναι σύντομα διαθέσιμο και στην Αυστραλία, για τους ασθενείς που υποφέρουν από καρκίνο ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια προκαλεί πόνο ». 

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM