ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Η Μαντόνα έγινε 62 και το γιόρτασε με μαριχουάνα στην Τζαμάικα (Φωτογραφίες & βίντεο)

Η Μαντόνα έγινε 62 και το γιόρτασε με μαριχουάνα στην Τζαμάικα (Φωτογραφίες & βίντεο) Facebook Twitter
0

Η Μαντόνα έκλεισε τα 62 και το γιόρτασε με ένα ατελείωτο πάρτι στην Τζαμάικα- που περιελάμβανε και μαριχουάνα- στιγμιότυπα του οποίου μοιράστηκε με τους followers της.

Στο πλευρό της «βασίλισσας» της ποπ ήταν ο Αλαμαλίκ Γουίλιαμς, ο 25χρονος που σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα είναι ο σύντροφός της, αλλά και οι δίδυμες κόρες της Στέλλα και Εστέρ, όπως και η Λούρδη.

Σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε, η Μαντόνα χορεύει αγκαλιασμένη με τον Γουίλιαμς και τραγουδάει, σε άλλο σημείο λικνίζεται ενώ στηρίζεται σε ένα μπαστούνι, ενώ κάποια στιγμή που εκείνος της προσφέρει ένα «στριφτό» που καπνίζει, αλλά η σταρ αρνείται λέγοντας ότι προστατεύει τις φωνητικές χορδές της.


Πάντως, σε άλλη ανάρτησή της πόζαρε με ένα τσιγάρο στα χείλη και κρατώντας έναν δίσκο πάνω στον οποίο υπάρχουν μαριχουάνα και χαρτάκια.

View this post on Instagram

Welcome to Jamaica..........🇯🇲🇯🇲🇯🇲💛 #birthday #leo @ahla_malik

A post shared by Madonna (@madonna) on


Οι «γενέθλιες» αναρτήσεις της Μαντόνα δεν είχαν τέλος, καθώς μεταξύ άλλων δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο προετοιμάζεται, δένοντας το πόδι της λόγω του τραυματισμού της, ενώ χορεύει μόνη της τραγουδώντας το «Levitating» της Dua Lipa.

View this post on Instagram

@dualipa #levitatingremix

A post shared by Madonna (@madonna) on

View this post on Instagram

Resting Birthday Bitch Face...................... 🔥🔥🔥 #happybirthday #leo #fire

A post shared by Madonna (@madonna) on

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ