Η Kylie Minogue και η Sia στέλνουν ηχηρά μηνύματα για τους γάμους ομοφύλων

Η Kylie Minogue και η Sia στέλνουν ηχηρά μηνύματα για τους γάμους ομοφύλων Facebook Twitter
0

H Kylie Minogue, ο σύντροφός της Joshua Sasse και η τραγουδίστρια Sia αποφάσισαν να κάνουν ηχηρές παρεμβάσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και της ισότητας γάμου στην Αυστραλία, αντί να αναλωθούν σε ευχαριστήριους λόγους, κατά τη βράβευσή τους στα Aria Music Awards στο Σίδνεϊ.

Δύο εβδομάδες αφότου η αυστραλιανή γερουσία μπλόκαρε τη δημόσια ψηφοφορία για τον γάμο ομοφύλων, η μουσική βιομηχανία της χώρας στέλνει ένα σαφές μήνυμα για το πού βρίσκεται απέναντι στη θέση αυτή.

Η Kylie Minogue και η Sia στέλνουν ηχηρά μηνύματα για τους γάμους ομοφύλων Facebook Twitter

Η Kylie και ο Joshua ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και φορώντας τα ίδια σακάκια, τα ξεκούμπωσαν για να αποκαλύψουν το σύνθημα στα μπλουζάκια τους με το οποίο παρακινούσαν τους Αυστραλούς να πουν ναι στο γάμο ομοφυλοφίλων. Πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι είχε άλλωστε δηλώσει πως θα προχωρήσει σε γάμο, μόνο αν η πατρίδα της τραγουδίστριας δώσει και στους ομοφυλόφιλους αυτό το νομικό δικαίωμα.

Η Sia με τη σειρά της δεν πήγε η ίδια να παραλάβει το βραβείο, αλλά έστειλε μαι γνωστή ακτιβίστρια των Lgbt δικαιωμάτων στη θέση της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM