Η κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για χάρη του Μουντιάλ

Η κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για χάρη του Μουντιάλ Facebook Twitter
0

Τα μίντια έχουν ασχοληθεί πολύ με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και χθες η Μπριζίτ Τρονιέ είχε για ακόμη μια φορά την τιμητική της καθώς γιόρταζε στο Μέγαρο των Ηλυσίων την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Όμως η κόρη της σπάνια κάνει εμφανίσεις και η άφιξή της στην εκδήλωση, ήταν για όσους την κατάλαβαν, έκπληξη.

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν έχει δύο κόρες και έναν γιο από έναν προηγούμενο γάμο: την 34χρονη Tiphaine Auzière, την 41χρονη Laurence Auzière-Jourdan και τον 43χρονο Sébastien Auzière.

Η μικρότερη κόρη, η Tiphaine, η οποία είναι δικηγόρος, βρέθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο για να γιορτάσει μαζί με την μητέρα της την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία.

Η είσοδός της στο χώρο της δεξίωσης ήταν διακριτική και απέφυγε να φωτογραφηθεί μαζί με τους ποδοσφαιριστές όπως έκανε το προεδρικό ζεύγος.

Τα γαλλικά Μέσα που την εντόπισαν, σήμερα μιλάνε για την σπάνια αυτή εμφάνιση, αλλά και το στιλ της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει υιοθετήσει τη φινέτσα και την κομψότητα της μητέρας της.

Τελευταία φορά που οι φωτογράφοι είχαν καταγράψει την Tiphaine στο Μέγαρο των Ηλυσίων, ήταν για την ορκωμοσία του Εμανουέλ Μακρόν, τον Μάιο του 2017.

Η κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για χάρη του Μουντιάλ Facebook Twitter
Η κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για χάρη του Μουντιάλ Facebook Twitter
Η κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για χάρη του Μουντιάλ Facebook Twitter
Η κόρη της Μπριζίτ Τρονιέ σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για χάρη του Μουντιάλ Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ