Η Κίρα Νάιτλι δεν θα ξαναπαίξει σε ερωτικές σκηνές σκηνοθετημένες από άνδρες

Η Κίρα Νάιτλι δεν θα ξαναπαίξει σε ερωτικές σκηνές σκηνοθετημένες από άνδρες Facebook Twitter
EPA
0

Η Κίρα Νάιτλι ανακοίνωσε πως στο μέλλον θα απορρίπτει κάθε πρόταση για συμμετοχή σε ερωτικές σκηνές ταινιών που σκηνοθετούνται από άνδρες. 

Η 35χρονη Βρετανίδα ηθοποιός έχει κατά το παρελθόν εμφανιστεί σε γυμνές σκηνές σε φιλμ όπως τα Atonement και Colette, αλλά όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της σκοπεύει να αλλάξει τα όρια και την πολιτική της.

Μιλώντας στο podcast "Chanel Connects" απάντησε σχετικά: «Είναι εν μέρει αυταρέσκεια αλλά και η ανδρική οπτική. Αν έφτιαχνα μία ιστορία για το ταξίδι της μητρότητας και του κορμιού, λυπάμαι αλλά θα το έκανα με γυναίκα στη σκηνοθεσία. Δεν έχω κάποια "απόλυτη απαγόρευση" αλλά ισχύει για τους άνδρες». 

«Δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτές τις φριχτές σκηνές σεξ όπου είσαι λαδωμένη και όλοι βογκάνε. Δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό. Νιώθω πάρα πολύ άβολα τώρα προσπαθώντας να αποτυπώσω την ανδρική οπτική». σημειώνει η Νάιτλι. «Με αυτό ως δεδομένο υπάρχουν φορές που λέω "Ναι, αντιλαμβάνομαι πλήρως που το σεξ θα ήταν εξαιρετικά καλό σε αυτό το φιλμ και βασικά χρειάζεσαι κάποιον που να είναι φαίνεται σέξι"». 

Τα τελευταία χρόνια, το Χόλιγουντ αλλάζει την προσέγγισή του για τις ερωτικές σκηνές. «Συντονιστές οικειότητας» προσλαμβάνονται σε πλατό ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών και είναι υπεύθυνοι να διασφαλίζουν πως οι ηθοποιοί δεν θα πιεστούν να κάνουν κάτι για το οποίο δεν αισθάνονται άνετα. 

Με πληροφορίες από Independent

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ