Η Κέιτι Χολμς είχε γενέθλια και «αποκάλυψε» το νέο της σύντροφο - Η πρώτη κοινή φωτογραφία τους

Η Κέιτι Χολμς είχε γενέθλια και «αποκάλυψε» το νέο της σύντροφο - Η πρώτη κοινή φωτογραφία τους Facebook Twitter
0

Η Κέιτι Χολμς επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημοσίως την σχέση της με τον Emilio Vitolo Jr., δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους με αφορά τα γενέθλιά της. 

Η 42χρονη ηθοποιός κοινοποίησε σε Instagram Story μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε ο 33χρονος σεφ, στην οποία φαίνεται να κάθεται χαμογελαστή στα πόδια του. 

«Ο πιο καταπληκτικός, καλός και όμορφος άνθρωπος. Κάθε φορά που βλέπω το πρόσωπό σου, με κάνεις να χαμογελάω. Χαρούμενα γενέθλια! Σ' αγαπώ!», έγραψε ο Vitolo στην φωτογραφία. 

Οι φήμες για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν παπαράτσι τούς εντόπισαν σε ένα ραντεβού στο οικογενειακό εστιατόριο του 33χρονου. 

Έκτοτε το ζευγάρι έχει εμφανιστεί σε διάφορα σημεία της Νέας Υόρκης, χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους αλλά μέχρι τώρα κανείς τους δεν είχε μιλήσει επισήμως για την σχέση τους. 



«Ο Εμίλιο είναι πολύ γοητευτικός και φλερτάρει. Εύκολο να καταλάβεις πώς η Κέιτι των ερωτεύτηκε», είπε πηγή στο περιοδικό People. «Εκείνη δείχνει να την έχει πατήσει μαζί του. Του στέλνει συνεχώς μηνύματα όλη μέρα και αυτός το λατρεύει», πρόσθεσε. 

Ο Emilio Vitolo Jr. εργάζεται στο εστιατόριο του πατέρα του και αγαπημένο των σελέμπριτι, Emilio's Ballato, το οποίο αγοράστηκε από τον Emilio Vitolo Sr. στις αρχές της δεκαετίας του '90 και ανήκει έκτοτε στην οικογένεια. 

«Είναι επταήμερη δέσμευση», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο 33χρονος σεφ στο περιοδικό InStyle. «Αν σκοπεύεις να έχεις σωστά ένα εστιατόριο, πρέπει να είσαι συνέχεια εκεί». 

Η Κέιτι Χολμς υπήρξε παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ και έχουν μαζί μια κόρη, την 14χρονη Σούρι. Η ηθοποιός διατηρούσε επίσης σχέση για πολλά χρόνια με τον Τζέιμι Φοξ πριν χωρίσουν το 2019. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM