Η Γουινόνα Ράιντερ λέει πως ο Κιάνου Ριβς αρνήθηκε να την βρίσει στα γυρίσματα του «Dracula»

Η Γουινόνα Ράιντερ λέει πως ο Κιάνου Ριβς αρνήθηκε να την βρίσει στα γυρίσματα του «Dracula» Facebook Twitter
0

Η Γουινόνα Ράιντερ μίλησε για την εποχή που την υπερασπίστηκε ο Κιάνου Ριβς από μια «οδυνηρή» απαίτηση του σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα. 

Σε συνέντευξη στους Sunday Times, η 48χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια σκηνή της ταινίας «Dracula», στην οποία της ζητήθηκε να έχει υποκριτικά μια «τρομοκρατημένη και σοκαρισμένη» αντίδραση. 

Όταν ο Κόπολα τής ζήτησε περισσότερα δάκρυα, η Ράιντερ είπε πως ο σκηνοθέτης άρχισε να εξαπολύει προσβολές εναντίον της, αποκαλώντας την μεταξύ άλλων «πόρνη», προκειμένου να την κάνει να παίξει πιο συναισθηματικά. Επίσης ζήτησε στους άντρες συμπρωταγωνιστές της να κάνουν το ίδιο, όπως υποστηρίζει.

«Υποτίθεται πως έπρεπε να κλαίω, οπότε προσπαθούσε να κάνει τους πάντες -τον Ρίτσαρντ Γκραντ, τον Άντονι Χόπκινς, τον Κιάνου [Ριβς] να μου φωνάζουν διάφορα για να με κάνουν να κλάψω, αλλά ο Κιάνου δεν μπορούσε, ούτε ο Άντονι. Απλώς δεν λειτουργούσε το πράγματα. Για την ακρίβεια, πετύχαινε το ακριβώς αντίθετο», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Γουινόνα Ράιντερ λέει πως ο Κιάνου Ριβς αρνήθηκε να την βρίσει στα γυρίσματα του «Dracula» Facebook Twitter

Όπως εξήγησε, η συγκεκριμένη εμπειρία ήταν εκείνη που οδήγησε στην μακρά φιλία της με τον Κιάνου Ριβς, σημειώνοντας πως με τον 81χρονο σήμερα Φράνσις Φορντ Κόπολα είναι πλέον «εντάξει» μεταξύ τους. 

Μετά την ταινία «Dracula», που κυκλοφόρησε το 1991 με τον Γκάρι Όλντμαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, κερδίζοντας τρία βραβεία Όσκαρ, η Ράιντερ με τον Ριβς παρέμειναν φίλοι, ενώ οι δυο τους συνεργάστηκαν ξανά σε άλλες τρεις ταινίες- «A Scanner Darkly» (2006), «The Private Lives of Pippa Lee» (2009) και «Destination Wedding» (2018).

Ο Κιάνου Ριβς, μιλώντας παλαιότερα για την Γουινόνα Ράιντερ, την είχε χαρακτηρίσει «αξιαγάπητο άτομο και ταλαντούχα ηθοποιό», σημειώνοντας πως «νομίζω κάνουμε ωραίο ζευγάρι».

Η Γουινόνα Ράιντερ λέει πως ο Κιάνου Ριβς αρνήθηκε να την βρίσει στα γυρίσματα του «Dracula» Facebook Twitter

Τον Αύγουστο του 2018, η Ράιντερ είχε αστειευτεί πως πρακτικά είχε παντρευτεί τον Κιάνου Ριβς στο πλατό του «Dracula», εξηγώντας πως ο Κόπολα είχε χρησιμοποιήσει τότε «αληθινό ιερέα» για τον γάμο τους ζευγαριού, που γυρίστηκε από την αρχή ως το τέλος.

«Βασικά παντρευτήκαμε στο Dracula. Όχι, αλήθεια, σας το ορκίζομαι, νομίζω πως είμαστε όντως παντρεμένοι», είχε πει τότε στο Entertainment Weekly. 

Σε εμφάνιση στο The Talk, τον Ιανουάριο του 2019, η Κιάνου Ριβς είχε αστειευτεί πως η Ράιντερ είναι απολύτως αφοσιωμένη στον γάμο τους, αποκαλύπτοντας πας μερικές φορές, χαριτολογώντας, τον αποκαλεί «σύζυγο». «ια στο τόσο, λαμβάνω ένα μήνυμα που λέει, "Γεια σου σύζυγε". Βασικά δεν την πίστευα και μετά ο Φράνσις Φορντ Κόπολα επικοινώνησε μαζί της και είπε δημοσίως ότι όντως συνέβη, πως ο ιερέας έκανε ολόκληρη την τελετή και πως με την Γουινόνα παντρευτήκαμε».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΠΕΡΑ ΜΠΑΛΕΤΟ

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Η «απάντηση» στον Σαλαμέ για τις δηλώσεις του σχετικά με την όπερα και το μπαλέτο

Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον για την όπερα και το μπαλέτο και δεν θα ήθελε να εργαστεί σε κανέναν από τους δύο χώρους
THE LIFO TEAM
Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM