Η Gigi hadid έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο: «Δεν ξαναπάω και δεν την συστήνω»

Η Gigi hadid έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο: «Δεν ξαναπάω και δεν την συστήνω» Facebook Twitter
14

Gigi Hadid λέει πως δεν σκοπεύει να ξαναπάει στην Μύκονο, καθώς όπως αποκάλυψε, έπεσε θύμα ληστείας στην διάρκεια των πρόσφατων διακοπών της στο ελληνικό νησί.

Το 24χρονο μοντέλο βρέθηκε στην Μύκονο μαζί με την αδερφή της, Bella και άλλες φίλες τους για να γιορτάσουν τα γενέθλια της 34χρονη αδερφής τους Alana. Και ενώ όλα έδειχναν τέλεια, με τα διάσημα μοντέλα να δημοσιεύουν συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές τους και τα πάρτι τους στο ελληνικό νησί, η Gigi σε μια από τις αναρτήσεις της αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ληστείας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sisters Hadid 🌞 new on @gisposable !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Συγκεκριμένα η Gigi δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό στον δεύτερο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, το Gisposable, προειδοποιώντας τους θαυμαστές της πως στα social media δεν είναι όλα όπως φαίνονται. «Μην αφήνετε το Insta να σας παραπλανεί. Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω lol. Δεν το συστήνω (σ.σ. τη Μύκονο). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραψε στο μήνυμά της, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mykonos film in. PS(A). Don’t let insta fool u. Got robbed. Never going back lol. Wouldn’t recommend. Spend your money elsewhere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gi’sposables 📸 (@gisposable) στις


Την ληστεία επιβεβαίωσε ο πατέρας των αδελφών Gigi και Bella, που μιλώντας στο TMZ είπε ότι η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο, ενώ έλειπαν οι κόρες του. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ληστές τούς πήραν προσωπικά αντικείμενα, μετρητά και κοσμήματα. «Χαίρομαι που τα κορίτσια μου επέστρεψαν καλά μετά από μια τραυματική εμπειρία», πρόσθεσε ο Mohamed Hadid.

Από την ημέρα που αποκάλυψε την ληστεία, η Gigi Hadid έχει δημοσιεύσει στο Instagram και άλλες φωτογραφίες της από την Μύκονο, αλλά σε καμία τους δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Us. Mykonos 2019.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gi’sposables 📸 (@gisposable) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Alana in Mykonos. Her bday.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gi’sposables 📸 (@gisposable) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Bella in Mykonos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gi’sposables 📸 (@gisposable) στις


Όσο για τους θαυμαστές της, οι αντιδράσεις ήταν αμφιλεγόμενες, με κάποιους να επισημαίνουν πως η Ελλάδα δεν είναι χώρα με εγκληματικότητα και μερικές φορές συμβαίνουν αυτά, οπότε να μην την κατηγορεί και άλλους να την καλούν να μην χρησιμοποιεί την επιρροή της για να αποτρέπει τον κόσμο από το να την επισκεφτεί. Ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που χάρηκαν με την «εξομολόγησή» της και που αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από τα social media των celebrities.

Πολιτισμός
14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM
«Θα αποσυρθώ μόνο όταν καρφώσουν το καπάκι στο κουτί μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

Πολιτισμός / «Θα αποσυρθώ όταν καρφώσουν το καπάκι στο φέρετρό μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

«Δεν έχετε ιδέα πώς αισθάνομαι, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» - Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό του 17 ημέρες πριν πεθάνει
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΛΗ
Λαμπερή η 82η Μόστρα: Κλούνεϊ, Λάνθιμος και Ρόμπερτς στο επίκεντρο του Φεστιβάλ Βενετίας

Πολιτισμός / Λαμπερό το 82ο Φεστιβάλ Βενετίας: Κλούνεϊ, Λάνθιμος και Τζούλια Ρόμπερτς στο επίκεντρο της φετινής Μόστρα

Μεταξύ των τίτλων που διεκδικούν τον Χρυσό Λέοντα είναι το «Frankenstein» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο καθώς και το πολιτικό θρίλερ «The Wizard of the Kremlin» του Ολιβιέ Ασαγιάς, με τον Τζουντ Λο στον ρόλο του Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Πολ Ντάνο ως επικοινωνιακό του σύμβουλο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Η Μύκονος κάποτε ήταν ωραίος προορισμός για χαλάρωση ,διασκέδαση και γιατι οχι και για λίγες υπερβολές. Τώρα εχει καταντήσει χαλιφάτο των κάθε λογής celebrities , νεόπλουτων αλλά και άντρο παρανομίας! Φοροφυγάδες όλων των ειδών,διακινητές όλων των ειδών, κλεφτρόνια και κλέφτες όλων των ειδών κλπ κλπ. Δυστυχώς εχω την αίσθηση ότι το κατά τα άλλα όμορφο νησί εχει μπεί σε τροχιά παρακμής η οποία θα φανεί έντονα τα επόμενα χρόνια.
η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο, ενώ έλειπαν οι κόρες του. Πηγή: www.lifo.grΜέσα σε όλη αυτή τη μπαρμπουτσαλολογία των "σελέμπριτις" που υποθέτω ότι αφήνει πολλούς αδιάφορους, μια σημαντική ανακρίβεια: δεν πρόκειται περί ληστείας μια που η ληστεία προϋποθέτει την χρήση βίας ( με την στενή ή την ευρεία έννοια) κατά παρόντων, αλλά για μια απλή κλοπή, για μια απλή διάρρηξη, όπως τα δεκάδες εκατομμύρια διαρρήξεων που συμβαίνουν ανά τον κόσμο, από τις φτωχότερες έως τις ακριβότερες συνοικίες. Απλά, άμα θέλεις να τραβήξεις λιγάκι τους προβολείς της δημοσιότητος, τα παραφουσκώνεις λιγάκι (έως αρκετά) τα πράγματα.
Εχει δίκιο. Στη Μύκονο τα τελευταία 3-4 χρόνια κυκλοφορούν σπείρες με αμετρητους ληστές. Ληστεύουν τα πάντα. Μέχρι και στο δρόμο εν ψυχρώ. Είναι ρομά, Ρουμάνοι, Βούλγαροι και μερικοί Ιταλοί. Έρχονται το καλοκαίρι οργανωμένα. Οι ελάχιστοι αστυνομικοί του νησιού προσάγουν μερικούς, αλλά μετά αφήνονται ελεύθεροι. Είναι σχεδόν γνωστές φάτσες και οι άνθρωποι του δήμου έχουν απηυδήσει. Μεγάλη δυσφήμηση.
Και η Καρντάσιαν έγινε θύμα ληστείας στο Παρίσι αλλά δεν βγήκε κανείς να πει τα ίδια. Εντάξει, άλλο Μύκονος κι άλλο Παρίσι και καλό είναι να αποφεύγονται οι γενικεύσεις.
Εξαρτάται σε ποια σημεία κινείται κανείς αλλά αν είναι εξαιρετικά άτυχος, μπορεί να βρεθεί και κοντά σε τρομοκρατικό χτύπημα τύπου Μπατακλάν. Σίγουρα όμως το Παρίσι έχει πολύ περισσότετα να δώσει στον επισκέπτη από ότι η Μύκονος. Οσοι πάλι αγαπούν το Αιγαίο και τους παραδοσιακούς οικισμούς, μπορούν να τα βρουν και σε άλλα νησιά πιο ήσυχα. Η Μύκονος είναι το πριγκιπάτο της luxury υπερβολής. Η 24χρονη κυρία Hadid με 10 εκ το χρόνο που κερδίζει, θα μπορούσε εύκολα να λάβει τα μέτρα της για την ασφάλεια της. Οι όμοιοί συνηθίζουν να χρησιμοποιούν ιδιωτική αστυνομία, σωματοφύλακες κ.λπ. Δεν πρόσεξε αλλά δεν θα δυσκολευτεί καθόλου για να αντικαταστήσει τα κλοπιμαία.
Προς Shady_forest "Η εγκληματικότητα στο Παρίσι πλέον είναι πολύ πολύ χειρότερη απο οποιοδήποτε Ελληνικό νησί"Σώπα!Μα είναι δυνατόν να συγκριθεί μια παγκόσμια μητρόπολη των 11 εκατομμυρίων κατοίκων και εκατοντάδων χιλιάδων καθημερινών ντόπιων και ξένων επισκεπτών(με ότι όλα αυτά συνεπάγονται) με ένα ελληνικό νησί, ακόμα και με την Κρήτη;
Όλο τον κόσμο ληστεύουν σε όλο τον πλανήτη. Είναι λογικό και συμβαίνουν αυτά. Δεν είναι ωραία, αλλά γίνονται. Μάλλον όμως έσκασε για λίγο η φούσκα του "τέλειου" κόσμου που ζουν οι Hadid. Και αυτό τους δίνει το δικαίωμα για δυσφήμιση; Όχι.