Η Έλεν Ντε Τζενέρις έκανε ένα μίνι reunion των Friends και το κοινό ενθουσιάστηκε

Η Έλεν Ντε Τζενέρις έκανε ένα μίνι reunion των Friends και το κοινό ενθουσιάστηκε Facebook Twitter
0

Ένα μίνι reunion των «Friends» ετοίμασε η Έλεν Ντε Τζενέρις στην εκπομπή της με καλεσμένη την Κόρτνεϊ Κοξ, στην οποία είχε ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη.

Η γνωστή «Μόνικα» από «Τα Φιλαράκια» βρέθηκε στο The Ellen DeGeneres Show για να διαφημίσει την νέα σελίδα της στο Instagram αλλά και την καινούργια σειρά «Nine Months», την οποία θα παρουσιάζει μέσω Facebook και παρακολουθεί τις ζωές ζευγαριών που περιμένουν παιδί. 

Η Έλεν Ντε Τζενέρις είχε στήσει ένα σκηνικό αλά Central Perk, το διάσημο καφέ όπου σύχναζε η παρέα, για να φωτογραφηθεί εκεί η Κοξ και ενώ προσποιούνταν πως έπιναν καφέ, η παρουσιάστρια είπε: «Μακάρι να ήταν εδώ η Λίζα Κούντροου, θα είχε πολλή πλάκα».

Σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκε ξαφνικά η Κούντροου, που υποδυόταν στη σειρά την «Φοίβη». «Είσαι εδώ! Αυτό είναι σοκ», αναφώνησε η Κόρτνεϊ Κόξ. 

«Είναι μια καλή πρώτη λήψη», σχολίασε η παρουσιάστρια.«Αυτό θα είναι το πρώτο μου ποστ στο Instagram; Θα πάρει την κάτω βόλτα από εδώ και μετά», απάντησε η Κοξ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hello Instagram! I’m here with a little help from my friends. ?: Michael Rozman/Warner Bros.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις


Η Έλεν Ντε Τζενέρις είπε επίσης πως θα ήταν ωραία αν είχαν και μια κιθάρα. «Και ποιος θα έπαιζε;», απάντησε η Λίζα Κούντροου. 

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM