Η Daily Mail αποκάλυψε πως ο οίκος Ralph & Russo φτιάχνει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ

Η Daily Mail αποκάλυψε πως ο οίκος Ralph & Russo φτιάχνει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Το νυφικό που θα φορέσει στις 19 Μαΐου η Μέγκαν Μαρκλ θα κοστίζει 100.000 λίρες (περίπου 113.000 ευρώ) και θα φέρει την υπογραφή του βρετανικού οίκου υψηλής ραπτικής Ralph & Russo.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το νυφικό και θα είναι ραμμένο στο χέρι και στολισμένο με πολλές χάντρες, ενώ θα πληρωθεί από την οικογένεια του γαμπρού, του βρετανού πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail.

To ταμπλόιντ που εμφανίζεται σίγουρο για την πληροφορία επικαλείται πηγές των Ανακτόρων και της βιομηχανίας της μόδας οι οποίες φέρονται να έχουν αποκαλύψει ότι η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε τον συγκεκριμένο οίκο μόδας για το νυφικό της με το οποίο θα εμφανιστεί στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η Daily Mail αποκάλυψε πως ο οίκος Ralph & Russo φτιάχνει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter

Ο γάμος θα τελεστεί ενώπιον των 600 προσκεκλημένων ενώ ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν την τελετή από τις τηλεοράσεις τους.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα είναι το πρώτο νυφικό που θα φορέσει η Μαρκλ καθώς στη δεξίωση που θα παρατεθεί μετά τον γάμο από την βασίλισσα στο St George's Hall θα εμφανιστεί με άλλη δημιουργία.

Χθες τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ανακοίνωσαν ότι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ θα είναι εκείνος που θα παραδώσει τη νύφη, ενώ και οι δύο γονείς της, οι οποίοι είναι διαζευγμένοι, θα γνωριστούν με τη βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας πριν από την τελετή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM