Η Άσλεϊ Γκράχαμ μόλις έγινε το πρώτο plus sized μοντέλο που υπέγραψε μεγάλο συμβόλαιο με εταιρία καλλυντικών

Η Άσλεϊ Γκράχαμ μόλις έγινε το πρώτο plus sized μοντέλο που υπέγραψε μεγάλο συμβόλαιο με εταιρία καλλυντικών Facebook Twitter
4

«Το κραγιόν δεν έχει μέγεθος», λέει το μοντέλο με τις πληθωρικές σε καμπύλες Ashley Graham, που έγινε το νέο πρόσωπο της εταιρίας Revlon.

Η είδηση σηματοδοτεί μια ακόμη κατάκτηση για την 30χρονη, καθώς έγινε το πρώτο «plus sized» μοντέλο στην ιστορία που υπέγραψε ένα μεγάλο συμβόλαιο για πρώτης γραμμής εταιρίας καλλυντικών και προϊόντα ομορφιάς.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ μόλις έγινε το πρώτο plus sized μοντέλο που υπέγραψε μεγάλο συμβόλαιο με εταιρία καλλυντικών Facebook Twitter

«Ιστορικά, τα κορίτσια με καμπύλες δεν υπογράφουν συμβόλαια ομορφιάς. Είναι κάτι πρωτοποριακό, γιατί στα μοντέλα της γενιάς μου δεν έχει συμβεί ακόμα. Αυτή είναι μια από τις στιγμές που πετάω στο φεγγάρι» δήλωσε η Graham στο WWD.

BTS at my @Revlon #LiveBoldly campaign ??? Follow @revlon to find out more about #LiveBoldly #Revlon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις

Η Graham εντάσσεται στην ίδια ομάδα με την ηθοποιό Gal Gadot καθώς και τα μοντέλα Imaan Hammam και Raquel Zimmerman στη νέα εκστρατεία "Live Boldly" της Revlon.

Η εταιρία δήλωσε πως θέλει πλέον μεγαλύτερη ποικιλομορφία και δεν θέλει να αποκλείει κανέναν τύπο γυναίκας.

Η Graham πρόσθεσε πως η Revlon «κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» επιλέγοντας μοντέλα που μοιάζουν πραγματικά με τις πελάτισσές της.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ADD Festival παρουσιάζει το ACADDEMIA

Πολιτισμός / ACADDEMIA: Ξεκινούν στην Αθήνα οι δράσεις του νέου προγράμματος για τη σύγχρονη κουλτούρα

Ένα πλούσιο διαθεματικό, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα δράσεων για την σύγχρονη κουλτούρα και τους ανθρώπους της σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα από τις 21 έως τις 25 Μαΐου.
THE LIFO TEAM
Το Ιδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Πολιτισμός / Το Ίδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Κατά την περίοδο της Κατοχής και της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα, το δαχτυλίδι εκλάπη από το Μουσείο, μαζί με εκατοντάδες αρχαιότητες, στην πλειονότητά τους νομίσματα και κοσμήματα, που ακόμα αγνοούνται.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ