Η Άσλεϊ Γκράχαμ μόλις έγινε το πρώτο plus sized μοντέλο που υπέγραψε μεγάλο συμβόλαιο με εταιρία καλλυντικών

Η Άσλεϊ Γκράχαμ μόλις έγινε το πρώτο plus sized μοντέλο που υπέγραψε μεγάλο συμβόλαιο με εταιρία καλλυντικών Facebook Twitter
4

«Το κραγιόν δεν έχει μέγεθος», λέει το μοντέλο με τις πληθωρικές σε καμπύλες Ashley Graham, που έγινε το νέο πρόσωπο της εταιρίας Revlon.

Η είδηση σηματοδοτεί μια ακόμη κατάκτηση για την 30χρονη, καθώς έγινε το πρώτο «plus sized» μοντέλο στην ιστορία που υπέγραψε ένα μεγάλο συμβόλαιο για πρώτης γραμμής εταιρίας καλλυντικών και προϊόντα ομορφιάς.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ μόλις έγινε το πρώτο plus sized μοντέλο που υπέγραψε μεγάλο συμβόλαιο με εταιρία καλλυντικών Facebook Twitter

«Ιστορικά, τα κορίτσια με καμπύλες δεν υπογράφουν συμβόλαια ομορφιάς. Είναι κάτι πρωτοποριακό, γιατί στα μοντέλα της γενιάς μου δεν έχει συμβεί ακόμα. Αυτή είναι μια από τις στιγμές που πετάω στο φεγγάρι» δήλωσε η Graham στο WWD.

BTS at my @Revlon #LiveBoldly campaign ??? Follow @revlon to find out more about #LiveBoldly #Revlon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις

Η Graham εντάσσεται στην ίδια ομάδα με την ηθοποιό Gal Gadot καθώς και τα μοντέλα Imaan Hammam και Raquel Zimmerman στη νέα εκστρατεία "Live Boldly" της Revlon.

Η εταιρία δήλωσε πως θέλει πλέον μεγαλύτερη ποικιλομορφία και δεν θέλει να αποκλείει κανέναν τύπο γυναίκας.

Η Graham πρόσθεσε πως η Revlon «κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση» επιλέγοντας μοντέλα που μοιάζουν πραγματικά με τις πελάτισσές της.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Plus size και ιστορίες με τη ρίγανη από όλες τις μοντέλες της φωτό αυτή που μου αρέσει περισσότερο είναι η Ashley.Γυναίκα βρε παιδί μου ,οι άλλες μοιάζουν σαν έφηβες ,σαν ανήλικες ένα πράγμα...