Η Αρίθα Φράνκλιν δεν άφησε διαθήκη - Tι θα γίνει με τα 80 εκατ. δολάρια της περιουσίας της

Η Αρίθα Φράνκλιν δεν άφησε διαθήκη - Tι θα γίνει με τα 80 εκατ. δολάρια της περιουσίας της Facebook Twitter
0

Δεδομένου πως ήταν άρρωστη εδώ και καιρό, το γεγονός πως η Αρίθα Φράνκλιν δεν είχε συντάξει διαθήκη για την μεγάλη περιουσία της, ξαφνιάζει και προκαλεί ερωτήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η θρυλική τραγουδίστρια της σόουλ αφήνει πίσω της περιουσία ύψους 80 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά δεν όρισε κληρονόμους εγκαίρως.

Δεν είναι γνωστό πόσο περίπλοκη μπορεί να γίνει η κατάσταση αυτή για τα τέσσερα παιδιά της, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως η περιουσία της θα μοιραστεί δίκαια και ας μην υπάρχει διαθήκη καθώς αυτοί θεωρούνται από την πολιτεία του Μίσιγκαν οι μοναδικοί, νόμιμοι διεκδικητές και δικαιούχοι της κληρονομιάς.

Ωστόσο θα υπάρξει μια μακρά γραφειοκρατία και νομική δράση για να λυθεί το ζήτημα.

Ο δικηγόρος που την εκπροσωπούσε μέχρι πρόσφατα δήλωσε πως την πίεζε εδώ και χρόνια να τακτοποιήσει το θέμα της διαθήκης και πως αν το είχε κάνει, αυτό θα είχε τώρα λυθεί ιδιωτικά, χωρίς δημοσιότητα.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως τα παιδιά της Φράνκλιν ετοιμάζουν την κηδεία της η οποία θα γίνει στο Ντιτρόιτ, την πόλη που μεγάλωσε, έζησε και πέθανε η Φράνκλιν, στην προτεσταντική εκκλησία Greater Grace Temple, παρουσία συγγενών και φίλων.

Η κηδεία θα γίνει σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στις 31 Αυγούστου, αλλά οι φανς της θα έχουν τη δυνατότητα να αποχαιρετίσουν την τραγουδίστρια στο λαϊκό προσκύνημα το οποίο θα λάβει χώρα δύο μέρες νωρίτερα και θα διαρκέσει 48 ώρες.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM