Η Άννα Γουίντουρ αποκάλυψε ποιον δεν θα ξανακαλέσει ποτέ στο Met Gala - και ναι είναι αυτός που νομίζετε

Η Άννα Γουίντουρ αποκάλυψε ποιον δεν θα ξανακαλέσει ποτέ στο Met Gala - και ναι είναι αυτός που νομίζετε Facebook Twitter
0

Σε μία μάλλον ασυνήθιστη κίνηση για τα δικά της δεδομένα, η σιδηρά κυρία της μόδας, Άννα Γουίντουρ εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν, «The Late Late Show» και έπαιξε μαζί του το περίφημο παιχνίδι «Spill Your Guts or Fill Your Guts».

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρουσιαστής και καλεσμένος καλούνται να απαντήσουν σε προσωπικές ερωτήσεις ή να τις αποφύγουν τρώγοντας για τιμωρία αηδιαστικά πράγματα.

Μία από τις ερωτήσεις του Κόρντεν προς τη Γουίντουρ αφορούσε το ποιον δεν θα καλούσε ποτέ ξανά στο περίφημο Met Gala που διοργανώνει κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη.

Η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue δεν απέφυγε την ερώτηση και απάντησε «Ντόναλντ Τραμπ».

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Αμερικανός πρόεδρος όσο και η νυν σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ έχουν παρευρεθεί αρκετές φορές στη μεγάλη γιορτή της μόδας, αλλά φαίνεται πως δεν θα έχουν αυτό το προνόμιο ξανά.

Μία ακόμη άβολη ερώτηση για την Γουίντουρ ήταν όταν ο Βρετανός παρουσιαστής της ζήτησε να βάλει σε αξιολογική σειρά τους σχεδιαστές Τομ Φόρντ, Μάρκ Τζέικομπς και Ράλφ Λόρεν.

«Είναι όλοι τους αφέντες του σύμπαντος. Αλλά μόνο επειδή χθες το βράδυ τρώγαμε δείπνο μαζί, ο Τομ Φόρντ», απάντησε η Γουίντουρ που απέφυγε να πει ποιος εκ των υπόλοιπων δύο είναι καλύτερος και προτίμησε να φάει ένα κομμάτι πίτσα τυλιγμένο με μπέικον (σ.σ. κατά δήλωσή της σιχαίνεται το junk food).

Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή εκπομπή «The Late Late Show»:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας και ανάδειξης των σωζόμενων τμημάτων του Διατειχίσματος, με στόχο την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων, την αποτροπή περαιτέρω φθορών και την καλύτερη ερμηνεία του μνημείου στο κοινό
THE LIFO TEAM
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Σον Μπέικερ και η Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κάμπερμπατς, Μπέικερ και Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διασκευή ευπώλητου βιβλίου, ο οσκαρικός δημιουργός υπογράφει σενάριο και παραγωγή του «Left-Handed Girl», ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας επισκέπτεται ξανά την ημιτελή σειρά «Τι Ψυχή θα παραδώσεις Μωρή».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ