Η Αdele δηλώνει πως «σκοπεύει να κάνει ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα από τη μουσική» 

Η Αdele δηλώνει πως «σκοπεύει να κάνει ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα από τη μουσική»  Facebook Twitter
Φωτ.: Ιnstagram
0

Η Αdele είπε στους θαυμαστές της ότι δεν θα τους δει «για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα». 

Η Αdele έκανε αυτή τη δήλωση το βράδυ του Σαββάτου, αφού ολοκλήρωσε την τελευταία συναυλία της ευρωπαϊκής της περιοδείας στο Μόναχο της Γερμανίας. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε μία σειρά συναυλιών στη γερμανική πρωτεύουσα και από τη σκηνή ανέφερε πως «χρειάζεται ξεκούραση» και ότι θέλει να «ζήσει τη νέα της ζωή που μόλις ξεκίνησε». Η ίδια ανακοίνωσε τον Αύγουστο πως αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Ριτς Πολ, κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας της.  

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια δηλώνει πως θα κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα της. Χαρακτηριστικά, είπε στο κοινό στην τελευταία της συναυλία: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που ήρθατε στη συναυλία μου απόψε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έχουν έρθει να δουν συναυλία μου». 

Συνέχισε αναφερόμενη στις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας: «Όμως, μου απομένουν 10 συναυλίες μετά από αυτή, πίσω στην κατοικία μου (στο Λας Βέγκας). Ήμουν λίγο κακή, και αυτές με καθυστέρησαν. Υποτίθεται πως αυτή θα ήταν η τελευταία μου συναυλία για πολύ καιρό ακόμα». 

Επίσης, αναφέρθηκε και στη συνέχιση των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας:  «Είμαι ενθουσιασμένη που τελικά δεν είναι (σ.ση τελευταία συναυλία), γιατί έχω ακόμα ακριβώς πέντε εβδομάδες με συναυλίες, καθώς εμφανίζομαι κάθε Σαββατοκύριακο, άρα μου απομένουν 10 ακόμα. Και μετά από αυτό δεν θα σας δω για απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα, και θα σας έχω στην καρδιά μου για όλο το επόμενο διάλειμμά μου. Θα σκέφτομαι αυτές τις συναυλίες και όλες αυτές που έχω κάνει τα τελευταία τρία χρόνια. Πραγματικά,  τις κρατάω για πάντα στα βάθη της καρδιάς μου γιατί ήταν καταπληκτικά. Όμως, χρειάζομαι ξεκούραση και έχω περάσει τα τελευταία επτά χρόνια χτίζοντας μια νέα ζωή για τον εαυτό μου και θέλω να τη ζήσω τώρα, θέλω να ζήσω τη νέα μου ζωή».   

Η Αdele επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Αμερικανό αθλητικό πράκτορα, Ριτς Πολ, από την ίδια σκηνή νωρίτερα αυτό το μήνα, λέγοντας σε έναν θαυμαστή που κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε «Θα με παντρευτείς;» ότι δεν μπορούσε να το κάνει καθώς «παντρεύεται ήδη».  Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2021 και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία του γάμου τους. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM
«La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Πολιτισμός / «La Magie Noire»: Ο χαμένος θησαυρός του Ρενέ Μαγκρίτ βγαίνει στο φως μετά από 90 χρόνια

Ο πίνακας «La Magie Noire» του Ρενέ Μαγκρίτ, που παρέμεινε σε ιδιωτική συλλογή για 90 χρόνια, βγαίνει σε δημοπρασία στη Sotheby’s - Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το έργο και τη γυναίκα που έσωσε 163 παιδιά από τους ναζί
LIFO NEWSROOM
Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Σκαλισμένος βαθιά μέσα στον βράχο, ο τάφος του Αμενχοτέπ Γ΄ δεσπόζει ξανά μετά από 20 χρόνια, στη δυτική όχθη του Νείλου - Τα πρώτα πλάνα από το εσωτερικό του
LIFO NEWSROOM