Χριστίνα Μπόμπα: Έχω κι εγώ κοροναϊό -Σε καραντίνα, στο σπίτι, με τον Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα: Έχω κι εγώ κοροναϊό -Σε καραντίνα, στο σπίτι, με τον Τανιμανίδη Facebook Twitter
Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κοροναϊό
6

Η Χριστίνα Μπόμπα με ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστό πως βρέθηκε θετική σε κοροναϊό και μπήκε σε κατ' οίκον καραντίνα, μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

«Μόλις μάθαμε τα νέα, κάνω το βίντεο γιατί όσοι έχουν κοροναϊό- ή νομίζουν ότι έχουν- πρέπει να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους και τις ευπαθείς ομάδες, γιατί μιλάμε για μια πανδημία», αναφέρει το μοντέλο σε βίντεο που δημοσίευσε, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχει βρεθεί θετικός στον κοροναϊό, αλλά θα είναι και αυτός σε κατ'οίκον απομόνωση και θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα. «Μείνετε στο σπίτι σας όσο περισσότερο μπορείτε, ακολουθείστε τις οδηγίες και μείνετε ψύχραιμοι», αναφέρει στο βίντεο η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ ο παρουσιαστής από την πλευρά του επισημαίνει «Δεν χρειάζεται πανικός, απλά μεγάλη προσοχή. Οι νέοι το περνούν απλά ως μία γρίπη».

Πολιτισμός
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα αποσυρθώ μόνο όταν καρφώσουν το καπάκι στο κουτί μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

Πολιτισμός / «Θα αποσυρθώ όταν καρφώσουν το καπάκι στο φέρετρό μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

«Δεν έχετε ιδέα πώς αισθάνομαι, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» - Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό του 17 ημέρες πριν πεθάνει
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΛΗ
Λαμπερή η 82η Μόστρα: Κλούνεϊ, Λάνθιμος και Ρόμπερτς στο επίκεντρο του Φεστιβάλ Βενετίας

Πολιτισμός / Λαμπερό το 82ο Φεστιβάλ Βενετίας: Κλούνεϊ, Λάνθιμος και Τζούλια Ρόμπερτς στο επίκεντρο της φετινής Μόστρα

Μεταξύ των τίτλων που διεκδικούν τον Χρυσό Λέοντα είναι το «Frankenstein» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο καθώς και το πολιτικό θρίλερ «The Wizard of the Kremlin» του Ολιβιέ Ασαγιάς, με τον Τζουντ Λο στον ρόλο του Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Πολ Ντάνο ως επικοινωνιακό του σύμβουλο
LIFO NEWSROOM
Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Οχι φίλε μου,ανεξάρτητα από τα κίνητρα έκανε το σωστό,αν όλοι που θα μολυνθούμε ενημερώναμε το γεγονός της μόλυνσης δημόσια θα προταστατεύαμε τους γύρω μας και θα βοηθούσαμε στην ιχνηλάτηση νέων κρουσμάτων.
Δε νομίζω ότι έκαναν το σωστό, βρε Woolfy. Ωραίο μήνυμα περνάνε: παιδιά, δείτε μας, έχω κορωνοϊό, ο Σάκης που κάθεται κολλητά μου δεν έχει, ουπς, μόλις απέκτησε.Το πιο χρήσιμο είναι να μην κολλήσουμε τους άλλους, όχι να λέμε ότι έχουμε κολλήσει.
Για κάποιο ηλιθιο λόγο θεωρείται κοινωνικός στιγματισμος να νοσείς από τον συγκεκριμένο ιό. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της αντίληψης, πολύ καλά έκανε η εν λόγω κοπέλα-παρουσιάστρια και ακομπλεξάριστα το δήλωσε. Ως τηλεπερσονα με παρουσία στα μίντια, σαφώς και δίνει καλό παράδειγμα με το να το πει, δεν βρίσκω κανένα σημάδι αυτοπροβολής αυτή τη φορά.