Χριστίνα Μπόμπα: Έχω κι εγώ κοροναϊό -Σε καραντίνα, στο σπίτι, με τον Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα: Έχω κι εγώ κοροναϊό -Σε καραντίνα, στο σπίτι, με τον Τανιμανίδη Facebook Twitter
Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κοροναϊό
6

Η Χριστίνα Μπόμπα με ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστό πως βρέθηκε θετική σε κοροναϊό και μπήκε σε κατ' οίκον καραντίνα, μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

«Μόλις μάθαμε τα νέα, κάνω το βίντεο γιατί όσοι έχουν κοροναϊό- ή νομίζουν ότι έχουν- πρέπει να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους και τις ευπαθείς ομάδες, γιατί μιλάμε για μια πανδημία», αναφέρει το μοντέλο σε βίντεο που δημοσίευσε, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχει βρεθεί θετικός στον κοροναϊό, αλλά θα είναι και αυτός σε κατ'οίκον απομόνωση και θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα. «Μείνετε στο σπίτι σας όσο περισσότερο μπορείτε, ακολουθείστε τις οδηγίες και μείνετε ψύχραιμοι», αναφέρει στο βίντεο η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ ο παρουσιαστής από την πλευρά του επισημαίνει «Δεν χρειάζεται πανικός, απλά μεγάλη προσοχή. Οι νέοι το περνούν απλά ως μία γρίπη».

Πολιτισμός
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Πολιτισμός / Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Η νέα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στην πενταετία 1945-1950, όταν ο Willem de Kooning πέρασε από την αβεβαιότητα και την υπόγεια φήμη στη στιγμή που άρχισε να γίνεται παγκόσμιο καλλιτεχνικό μέγεθος
THE LIFO TEAM
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Πολιτισμός / Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Τι μπορεί να συνδέει ένα μικρό προϊστορικό ειδώλιο σκαλισμένο σε χαυλιόδοντα μαμούθ πριν από περίπου 28.000 χρόνια με ένα μνημειακό γλυπτό Aφροδίτης από ανακλαστικό ανοξείδωτο χάλυβα στον 21ο αιώνα;
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Οχι φίλε μου,ανεξάρτητα από τα κίνητρα έκανε το σωστό,αν όλοι που θα μολυνθούμε ενημερώναμε το γεγονός της μόλυνσης δημόσια θα προταστατεύαμε τους γύρω μας και θα βοηθούσαμε στην ιχνηλάτηση νέων κρουσμάτων.
Δε νομίζω ότι έκαναν το σωστό, βρε Woolfy. Ωραίο μήνυμα περνάνε: παιδιά, δείτε μας, έχω κορωνοϊό, ο Σάκης που κάθεται κολλητά μου δεν έχει, ουπς, μόλις απέκτησε.Το πιο χρήσιμο είναι να μην κολλήσουμε τους άλλους, όχι να λέμε ότι έχουμε κολλήσει.
Για κάποιο ηλιθιο λόγο θεωρείται κοινωνικός στιγματισμος να νοσείς από τον συγκεκριμένο ιό. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της αντίληψης, πολύ καλά έκανε η εν λόγω κοπέλα-παρουσιάστρια και ακομπλεξάριστα το δήλωσε. Ως τηλεπερσονα με παρουσία στα μίντια, σαφώς και δίνει καλό παράδειγμα με το να το πει, δεν βρίσκω κανένα σημάδι αυτοπροβολής αυτή τη φορά.