Γυναίκα χάκερ έκλεψε από την Πάρις Χίλτον ένα τεράστιο ποσό και γυμνές φωτογραφίες της

Γυναίκα χάκερ έκλεψε από την Πάρις Χίλτον ένα τεράστιο ποσό και γυμνές φωτογραφίες της Facebook Twitter
0

Θύμα μιας γυναίκας χάκερ φέρεται να έχει πέσει και η Πάρις Χίλτον η οποία έχασε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια καθώς και γυμνές φωτογραφίες της.

Η χάκερ ονομάζεται Paytsar Bkhchadzhyan, δραστηριοποιήθηκε από το 2015 έως το 2017, και εκτός από την Πάρις Χίλτον κατηγορείται για κλοπή ψηφιακών αρχείων δύο ακόμη ατόμων.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η χάκερ απέκτησε πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Χίλτον και χρησιμοποίησε τις πιστωτικές της κάρτες για να πραγματοποιήσει κρατήσεις για ένα πάρτι της Πρωτοχρονιάς του 2015 στο Roosevelt Hotel του Χόλιγουντ.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το ΤΜΖ αναφέρουν πως εκείνο το βράδυ η ζημιά στον τραπεζικό λογαριασμό της Πάρις έφτασε τα 40.000 δολάρια.

Γυναίκα χάκερ έκλεψε από την Πάρις Χίλτον ένα τεράστιο ποσό και γυμνές φωτογραφίες της Facebook Twitter
Η Paytsar Bkhchadzhyan

Επίσης, η Paytsar κατάφερε υποδυόμενη την Πάρις να στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ζητούσαν από τον σύμβουλο της σελέμπριτι να πληρώσει 80.000 δολάρια σε έναν από τους λογαριασμούς της.

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, η Paytsar έκλεψε και γυμνές φωτογραφίες από το λογαριασμό iCloud της Χίλτον, αλλά δεν είναι σαφές τι έκανε με το υλικό.

Η χάκερ συνελήφθη το 2017 και κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων για τραπεζικές απάτες. Φέρεται να είναι μητέρα ενός παιδιού και σύντροφος Αρμένιου εγκληματία. 

Τη Δευτέρα αναμένεται να καταδικαστεί και οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς συστήνουν φέρονται να προτείνουν 57 μήνες φυλάκισης αλλά και αποζημίωση στα θύματα συνολικού ύψους 318.535 δολαρίων.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ