Γονείς για δεύτερη φορά ο Πετρούνιας και Μιλλούση - Η φωτογραφία από το μαιευτήριο

Γονείς για δεύτερη φορά ο Πετρούνιας και Μιλλούση - Η φωτογραφία από το μαιευτήριο Facebook Twitter
0

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν γονείς ο ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση.

Το ζευγάρι απέκτησε χθες τα μεσάνυχτα την δεύτερη κόρη του, έναν χρόνο μετά την έλευση της Σοφίας, που είχε γεννηθεί τον Νοέμβριο του 2019. 

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της 👶 !! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!», έγραψε στο Instagram ο Λευτέρης Πετρούνιας, ανεβάζοντας την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο. 

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άθλημα των κρίκων, έκανε έκκληση αντί δώρων, όσοι το επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS. 


«Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη ! Πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε στο story μας ! #familyoffour 👨‍👩‍👧‍👧#newbabyintown #babyboom #petrouniasfamily»

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM