Το Glastonbury 2022 απαγορεύει τις πωλήσεις πλαστικών μπουκαλιών μιας χρήσης

Το Glastonbury 2022 απαγορεύει τις πωλήσεις πλαστικών μπουκαλιών μιας χρήσης Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Image
0

Τα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης δεν έχουν θέση στο Glastonbury 2022, όπως επιβεβαίωσαν οι διοργανωτές.

Το φεστιβάλ εισήγαγε για πρώτη φορά την πολιτική του το 2019 σε μια κίνηση που επαίνεσε ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο σε μία εμφάνιση έκπληξη στο Pyramid Stage εκείνη τη χρονιά.

Με ανάρτησή της στο Instagram σήμερα η Emily Eavis υπενθύμισε στους θεατές του φεστιβάλ ότι το Glastonbury δεν θα πουλά πλαστικά μπουκάλια στο φετινό φεστιβάλ, που θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου.

Τους ενθάρρυνε δε, να φέρουν μαζί τους ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι.

«Mένουν 28 ημέρες μέχρι να ανοίξουν οι πύλες και ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι, όπως και το 2019, τα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης δεν θα πωλούνται στο Glastonbury 2022», δήλωσε η διοργάνωση του φεστιβάλ.

«Μην ξεχάσετε να φέρετε ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι νερό για να το γεμίσετε δωρεάν σε ένα από τα εκατοντάδες σημεία και βρύσες».

«Όλο το νερό στο Glastonbury Festival προέρχεται από το τοπικό δίκτυο ύδρευσης του Μπρίστολ και είναι της ίδιας ποιότητας με τις βρύσες στο σπίτι. Διατίθεται επίσης για αγορά σε κουτάκια. Ας διατηρήσουμε τα πρότυπα, αφού τα καταφέραμε τόσο καλά το 2019, εξοικονομώντας 1,7 εκατομμύρια μπουκάλια από την υγειονομική ταφή! Επαναχρησιμοποιώ. Περιορίζω. Σέβομαι», έγραψε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Μετά από 2.500 χρόνια,  ξαναζωντανεύει το Χρυσελεφάντινο Άγαλμα του Δία στην Αρχαία Ολυμπία

Το χρυσελεφάντινο άγαλμα παρουσιάζεται στην έκθεση «Οι δύο θεοί» που συμπεριλαμβάνει τον Κολοσσό της Ρόδου και αποτελεί τμήμα μιας ευρύτερης έκθεσης με τίτλο: «Τα 7 θαύματα της αρχαιότητας».
THE LIFO TEAM
Ένα φυλαχτό για όλους και μια Αθηνά για την Αθήνα

Urban Culture / Δύο νέες τοιχογραφίες σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Στην Αλεξάνδρας μια τοιχογραφία-φυλαχτό για όλους μας από τον Άγγελο Πλέσσα, με τίτλο «Φυλαχτό όλων των Όντων», και στην Πανεπιστημίου η τοιχογραφία του Αριστείδη Λάππα «She Who Protects» με μια νέα, πολύχρωμη Αθηνά για μια νέα, πολυπολιτισμική Αθήνα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ