Για ποτά στο Ziggy's - Στο Λονδίνο ανοίγουν κοκτέιλ μπαρ αφιερωμένο στον Ντέιβιντ Μπάουι

Για ποτά στο Ziggy's - Στο Λονδίνο ανοίγουν κοκτέιλ μπαρ αφιερωμένο στον Ντέιβιντ Μπάουι Facebook Twitter
0

Το Ziggy's, το μπαρ που θα είναι αφιερωμένο στον David Bowie, θα εδρεύει στο Hotel Café Royal, όπου ο τραγουδιστής φιλοξένησε το περίφημο «Μυστικό δείπνο» του.


To 1973, ο David Bowie αποχαιρέτησε το alter ego του Ziggy Stardust στο Hotel Café Royal του Λονδίνου, με το πάρτι να έχει καλεσμένους μεταξύ άλλων τους Lou Reed και Mick Jagger. 

Τώρα, το ξενοδοχείο ανοίγει ένα μπαρ-μνημείο στο rockstar: το Ziggy's.

Το μπαρ θα σερβίρει κοκτέιλ εμπνευσμένα από τo άλμπουμ του Bowie «The Rise and fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars».

Για ποτά στο Ziggy's - Στο Λονδίνο ανοίγουν κοκτέιλ μπαρ αφιερωμένο στον Ντέιβιντ Μπάουι Facebook Twitter

Το Ziggy's θα διακοσμηθεί επίσης με σπάνιες εικόνες από τη συλλογή του Mick Rock, ο οποίος ήταν ο επίσημος φωτογράφος του τραγουδιστή και ένα jukebox του Bowie.

«Ο David Bowie διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Café Royal», δήλωσε ο Fabio Spinetti, διευθυντής του ξενοδοχείου. «Είναι απαραίτητο να προσφέρουμε ένα φόρο τιμής σε έναν από τους πιο διάσημους προστάτες μας», πρόσθεσε.

Το κοκτέιλ μπαρ με θέμα τον Bowie θα ανοίξει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Πολιτισμός / Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Ο ρηξικέλευθος γερμανικός θίασος Novoflot με έδρα το Βερολίνο επισκέφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να παρουσιάσει τα δύο τελευταία μέρη από την ευρηματική, τριετή τριλογία του με τίτλο Η όπερα #1–#3. Απόψε η δεύτερη παράσταση.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ