Για φόνο κατηγορείται ο Τσάρλι Σιν - Μια μυστηριώδης καταγγελία σοκάρει το Χόλιγουντ

Για φόνο κατηγορείται ο Τσάρλι Σιν - Μια μυστηριώδης καταγγελία σοκάρει το Χόλιγουντ Facebook Twitter
EPA/RICK GIASE
0

Για φόνο κατηγορεί ο πρώην φίλος του και παίκτης του μπέιζμπολ, Λένι Ντάικστρα, τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν.

Σε συνέντευξή του στο «The Hollywood Reporter», ο παλαίμαχος παίκτης του μπέιζμπολ Λένι Ντάικστρα, αναφέρθηκε σε συμβάντα, που θέτουν τον καλλιτέχνη ύποπτο για δολοφονία.

Ο Ντάικστρα ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε ότι ο Σιν είχε αποκρύψει από πολλές σεξουαλικές συντρόφους του πως έχει διαγνωστεί θετικός στον HIV. Παράλληλα όπως αναφέρει, ο Σιν βοήθησε να ενορχηστρωθεί ο φόνος ενός πρώην βοηθού του.

Τον Ιούλιο του 2012 η καμαριέρα του Τσάρλι Σιν βρήκε τη σορό του προσφάτως απολυμένου βοηθού του, Ρικ Καλαμάρο, στο διαμέρισμά του στο Φέρφαξ. Η νεκροψία και οι τοξικολογικοί έλεγχοι, έδειξαν πως ο 50χρονος είχε αυξημένες τιμές σε φαιντανύλη στον οργανισμό του, ένα ισχυρό οπιοειδές ναρκωτικό.

Ο Καλαμάρο υπέφερε από κατάθλιψη και έπαιρνε ένα μείγμα φαρμακευτικής αγωγής για να καταπολεμήσει τις κρίσεις άγχους και την κατάθλιψή του. Η νεκροψία ανέφερε πως βάσει του ιστορικού του και των περιστάσεων, «ο τρόπος θανάτου του, θεωρείται ατύχημα».

Ωστόσο ο πρώην κολλητός του Σιν αποκαλύπτει ότι εκείνο το διάστημα, ο Καλαμάρο έγραφε ένα βιβλίο που αποκάλυπτε όλες τις άγνωστες πτυχές της ταραχώδους ζωής του ηθοποιού.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έκανε τον ηθοποιό να αποφασίσει να τον «παγώσουν».

Για φόνο κατηγορείται ο Τσάρλι Σιν - Μια μυστηριώδης καταγγελία σοκάρει το Χόλιγουντ Facebook Twitter

Ο Ντάικστρα, που πέρασε ένα διάστημα στην φυλακή για ψευδή φορολογική δήλωση, εξομολογήθηκε στον φίλο του για το βιβλίο. «Πριν μπω στη φυλακή του είπα: "Φίλε, αυτός ο τύπος γράφει βιβλίο, πρέπει να τον απολύσεις"».

Όταν βγήκε όμως από τη φυλακή ενημερώθηκε για την υπερβολική δόση και τον θάνατο του Καλαμάρο και αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον Σιν σχετικά με το τι είχε συμβεί.

Ο ηθοποιός είπε στον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ: «Εννοείς τον Νεκρό Ρικ; Αυτό που συνέβη είναι ότι αυτός ο κ**όλης προσπάθησε να με εκβιάσει, όπως μου είπες. Ήθελε 5 εκατομμύρια δολάρια. Έβαλα να τον "παγώσουν". Του έβαλα μία "ζεστή δόση"».

Με την ορολογία «ζεστή δόση» συνηθίζεται να γίνεται αναφορά σε θανατηφόρες ενδοφλέβιες ενέσεις που προετοιμάζονται και χρησιμοποιούνται σε ανυποψίαστα θύματα.

Σημειώνεται ότι για τις συγκεκριμένες κατηγορίες ο Ντάικστρα δεν έχει παρουσιάσει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του ηθοποιού, τις αρνείται κατηγορηματικά.

Σύμφωνα με τον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ, ο ηθοποιός βρίσκεται επί του παρόντος υπό ομοσπονδιακή έρευνα για τη φορολογική απάτη.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το επιβλητικό κτίριο εκτείνεται σε περίπου 500.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 100.000 εκθέματα που καλύπτουν επτά χιλιετίες αιγυπτιακής ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM