Την περασμένη εβδομάδα ο Σωκράτης Μάλαμας διέκοψε τη συναυλία του ενοχλημένος από ένα καπνογόνο, αλλά τώρα ο Σταμάτης Κραουνάκης έκανε το ίδιο- μόνο που αφορμή ήταν η μητέρα κάποιων παιδιών.

 

Την περασμένη Παρασκευή, σε συναυλία του στην Ύδρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγουδούσε στο κατάμεστο λιμάνι του νησιού στα πλαίσια μιας εκδήλωσης.

 

Φανερά ενοχλημένος κάποια στιγμή  ζητά να σταματήσει η μουσική. «Αν έρθει άλλη μάνα μπροστά θα την κουρέψω. Φύγετε κυρία μου. Άστε τα παιδιά ήσυχα. Τα έχετε ξεσκίσει κυρά μου. Τα έχετε τσακίσει. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτοί» φωνάζει από το μικρόφωνο.

 

Κάποια στιγμή και ενώ απευθύνεται στη μητέρα λέει« Έχετε έρθει τέσσερις φορές μπροστά. Τα έχετε κάνει όλα ζαβά και ψηφίζουν αυτά που ψηφίζουν».

 

Σήμερα, και ενώ το βίντεο έχει ήδη γίνει viral, σε κοινοποιημένο ποστ για την είδηση από το Lifo.gr, o Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε:

 

«Φύγετε κυρία μου. Τα έχετε ξεσκίσει τα παιδιά» - Ξέσπασμα Κραουνάκη σε μητέρα που ήταν σε συναυλία

 

«Επισημαίνω μιας και κοινοποιήθηκε
Ο,τι στο πρώτο μέρος της παράστασης που παίζει η σπείρα, κάθομαι μπροστά ανάμεσα στους θεατές. Ήταν καμιά εικοσαριά παιδάκια αγόρια κορίτσια όχι πάνω από δέκα ετών. Με απόλυτα υπέροχες αντιδράσεις σ' αυτό που ακούγανε. Χορεύανε γελάγανε συμμετείχαν ανέβαινα στα σκαλάκια να κοιτάνε από κοντά. Ο μόνος κίνδυνος ήσαν τα καλώδια, άλλα κοίταξα ήταν όλα καλυμμένα. Με μερικά ανέπτυξα και επαφή. Μ' ένα το πιο άτακτο του χάιδεψα την κεφάλα κάναμε κουτουλιά και κάθισε μαζί με τ άλλα.
Όταν ανέβηκα στη σκηνή η Κυρια βγήκε στη μέση του Καιρού επιδεικτικά να τα μαζέψει... στη μέση του «Αυτή η Νύχτα μένει». Αυτό... τα υπόλοιπα νατα. Στεναχωρέθηκα πολύ μετά. Ανοιχτή συναυλία υπέροχη χωρίς εισιτήριο. Λυπάμαι.»