Eurovision 2024: Η Ελλάδα πέρασε στον μεγάλο τελικό - Ποιες χώρες προκρίθηκαν

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πέρασε στον μεγάλο τελικό - Ποιες χώρες προκρίθηκαν Facebook Twitter
H Μαρίνα Σάττι στη σκηνή του Β' ημιτελικού στη Eurovision
0

Η Μαρίνα Σάττι πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο και πάει την Ελλάδα στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε το κοινό στον αποψινό ημιτελικό της Eurovision, ξεσηκώνοντας την αρένα του Μάλμε με το «Ζάρι». Η τραγουδίστρια απέδειξε για ακόμη μία φορά τις φωνητικές τις ικανότητες και αποθεώθηκε από τους φαν της Eurovision τόσο εντός, όσο και εκτός αρένας, στα social media.

Οι φαν της Eurovision την καταχειροκρότησαν και τραγουδούσαν μαζί της το κομμάτι, επευφημώντας την κατά τη διάρκειά του. Η πρωτότυπη επιλογή του μονοπλάνου, που έδινε την αίσθηση πως οι τηλεθεατές είναι σαν να παρακολούθησαν την εμφάνιση σε live από το κινητό τους, αλλά και των 3D γραφικών που πλαισίωσαν την σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής, απογείωσαν την εμφάνιση της.

Μαζί της στον τελικό πάει μεταξύ άλλων η συμμετοχή της Ελβετίας με το Nemo, που ήταν εξαρχής μέσα στην πεντάδα των στοιχηματικών για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου, η Ολλανδία αλλά και το Ισραήλ.

Eurovision 2024: Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό της Eurovision

  1. Λετονία
  2. Αυστρία
  3. Ολλανδία
  4. Νορβηγία
  5. Ισραήλ
  6. Ελλάδα
  7. Εσθονία
  8. Ελβετία
  9. Γεωργία
  10. Αρμενία

Eurovision 2024: Οι προβλέψεις των στοιχηματικών πριν την έναρξη του β' ημιτελικού

Σύμφωνα με το επίσημο site των φαν της eurovisionworld.com, οι υπόλοιπες δέκα χώρες που θα περνούσαν απόψε στον τελικό της 11ης Μαΐου, ήταν η Ολλανδία, η Ελβετία, η Ελλάδα, η Αρμενία, το Ισραήλ, η Νορβηγία, η Γεωργία, το Βέλγιο, η Αυστρία και η Εσθονία.

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πέρασε στον μεγάλο τελικό - Ποιες χώρες προκρίθηκαν Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες του που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Πολιτισμός / 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Από το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» μέχρι το «Γκρίζο Γατί», ο Μάνος Χατζιδάκις έντυσε με μουσική τόσο τις πιο σκοτεινές όσο και τις πιο ανέμελες ιστορίες του ελληνικού σινεμά
LIFO NEWSROOM
Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ