Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Κώστας Βουτσάς

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Κώστας Βουτσάς Facebook Twitter
0

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά που νοσηλεύεται από χθες σε νοσοκομείο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. 

Όπως μετέδωσε πριν λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο διάσημος ηθοποιός νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο νοσοκομείο Αττικόν. Ο 88χρονος είναι διασωληνωμένος καθώς αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί χθες το μεσημέρι στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπέστη συγκοπτικό επεισόδιο και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην ΜΕΘ. 

Σύμφωνα με την κόρη του, πριν δύο μήνες είχε και πάλι αντιμετωπίσει λοίμωξη του αναπνευστικού. Πρόσφατα είχε βιώσει την απώλεια της πρώην συζύγου του, Έρρικας Μπρόγιερ.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Το συνταρακτικό «Hamnet» κυκλοφορεί επιτέλους στις αίθουσες, πλάι σε ένα θρίλερ του Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ και αρκετούς τίτλους που διεκδικούν την προσοχή του οικογενειακού κοινού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM