Δεληβοριάς για Μποφίλιου: «Είδα πως γράφονται πράγματα απαράδεκτα, ξανά»

Δεληβοριάς για Μποφίλιου: «Είδα πως γράφονται πράγματα απαράδεκτα, ξανά» Facebook Twitter
Φωτ. Νατάσσα Μποφίλιου και Φοίβος Δεληβοριάς
0

Τη στήριξή του στη Νατάσσα Μποφίλιου εξέφρασε δημόσια ο Φοίβος Δεληβοριάς, μετά από την έντονη κριτική που της ασκήθηκε για την επιλογή να τραγουδήσει φορώντας παλαιστινιακή μαντίλα, στην πρωτοχρονιάτικη συναυλία στο Σύνταγμα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου που συχνά τοποθετείται πολιτικά, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Σύνταγμα, εμφανίστηκε με την παλαιστινιακή μαντίλα στους ώμους της, θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράστασή της προς τους Παλαιστίνιους, για τον πόλεμο στη Γάζα. Ωστόσο η κίνηση αυτή προκάλεσε σχόλια, τα οποία ο Φοίβος Δεληβοριάς, χαρακτηρίζει απαράδεκτα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς που ετοίμασε την πρωτοχρονιάτικη παράσταση και ήταν μαζί με την καλλιτέχνιδα στη σκηνή, όταν τραγούδησε το «Τίποτα δεν πάει χαμένο» φορώντας την παλαιστινιακή μαντίλα, σε ανάρτησή του στο Facebook πήρε θέση υπέρ της Νατάσσας Μποφίλιου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «αν είναι να έχω εχθρούς, με χαρά διαλέγω τους δικούς της».

«Η Νατάσσα, αυτό το άκοπο διαμάντι, που με συγκίνησε ξανά με χίλιους τρόπους: έδωσε τα πάντα σε κάθε τραγούδι που της ζήτησα, συνέδεσε με ανίκητη απλότητα το «κάθε σου γιατί» του τραγουδιού με ένα από τα πιο ασήκωτα «γιατί» της χρονιάς που έφυγε, αυτό της ατέλειωτης σφαγής των αμάχων στη Γάζα. Επίσης επέμεινε εξ αρχής να μην πληρωθεί και την –πολύ μικρή, έτσι κι αλλιώς- αμοιβή της, την δώρισε.

»Είδα πως γράφονται γι’ αυτήν πράγματα απαράδεκτα, ξανά. Ε, λοιπόν, αν είναι να έχω εχθρούς, με χαρά διαλέγω τους δικούς της», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Φοίβος Δεληβοριάς.

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM