Το βίντεο με τους τραυματιοφορείς στη Λάρισα, στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Το βίντεο με τους τραυματιοφορείς στη Λάρισα, στην εκπομπή της Ellen DeGeneres Facebook Twitter
15

"Διεθνή καριέρα" κάνει το πολυσυζητημένο βίντεο με τους τραυματιοφορείς του αγώνα Λάρισα - Εργοτέλης μια και εντυπωσίασε ακόμη και την Ellen DeGeneres η οποία έκπληκτη το παρουσίασε στην δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή The Ellen Show.

"Βλέπετε ποδόσφαιρο; Θα πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο από αγώνα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα" λέει καθώς προαναγγέλει το βίντεο.

Το βίντεο ξεκινά και η απίθανη κωμικός αναλαμβάνει τον σχολιασμό για όσα εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο. "Αν δεν είχε τραυματιστεί προηγουμένως, τώρα έχει σίγουρα τραυματιστεί" ανέφερε στο τέλος.

Πολιτισμός
15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Fe Avila φωτογραφίζει την επιθυμία σαν έναν τόπο ελευθερίας

Πολιτισμός / Σώματα χωρίς ντροπή: ο queer κόσμος του Fe Avila

Το έργο του Fe Avila παρουσιάζεται στη φετινή Carnegie International, την 59η διοργάνωση της ιστορικής έκθεσης στο Πίτσμπεργκ, με εικόνες όπου queer σώματα, φύση, διαμαρτυρία και επιθυμία συναντιούνται έξω από τους κανόνες της αρρενωπότητας
THE LIFO TEAM
Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Πολιτισμός / Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Η φωτογράφος Megha Singha καταγράφει νεαρές γυναίκες στην Ινδία που κινούνται ανάμεσα στην online ορατότητα, την παγκόσμια κουλτούρα της ομορφιάς και τις οικογενειακές προσδοκίες γύρω από τη θηλυκότητα.
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Πολιτισμός / Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Με αφορμή την τελευταία αναβίωση του Rufus Does Judy στο Royal Albert Hall, ο Ρούφους Γουέινραϊτ μιλά για την Τζούντι Γκάρλαντ, τον εθισμό, τα τρανς δικαιώματα, τη μητέρα του Kate McGarrigle και τα τραγούδια μιας Αμερικής που κάποτε έμοιαζε με υπόσχεση.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Μάικλ ήθελε να ελέγχει τα πάντα εκτός από την καταστροφή του

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Μάικλ δεν χόρεψε ποτέ ξανά όπως πριν

Το νέο βιβλίο Tonight the Music Seems So Loud του Σάτναμ Σανγκέρα ξαναδιαβάζει τον Τζορτζ Μάικλ ως pop ιδιοφυΐα, gay σύμβολο, παιδί ελληνοκυπριακής οικογένειας και άνθρωπο που έκρυβε την κατάρρευση πίσω από μια άψογη δημόσια εικόνα.
THE LIFO TEAM
Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Πολιτισμός / Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Η queer σειρά για το χόκεϊ κέρδισε 16 βραβεία στα Canadian Screen Awards, ενώ ο Χάντσον Γουίλιαμς μοιράστηκε τη νίκη του με τον συμπρωταγωνιστή του Κόνορ Στόρι με μια ατάκα που έγινε αμέσως viral.
THE LIFO TEAM
«Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Πολιτισμός / «Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: A Portrait στην National Portrait Gallery του Λονδίνου, ο Λόρενς Σίλερ θυμάται τη γυμνή φωτογράφιση του 1962 και μια Μέριλιν που δεν παραδινόταν στον φακό, αλλά ήξερε να τον καθοδηγεί.
THE LIFO TEAM
Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Πολιτισμός / Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Το Man in a Black Scarf ζωγραφίστηκε το 1939, όταν ο Φρόιντ ήταν ακόμη μαθητής. Ο ίδιος το αποκήρυξε όσο ζούσε, αλλά νέα αρχειακά στοιχεία δείχνουν ότι τελικά ήταν δικό του.
THE LIFO TEAM
ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πολιτισμός / Ο Κλιντ Ίστγουντ έγινε 96 ετών: Ο γιος του λέει ότι αποσύρθηκε οριστικά από τον κινηματογράφο

Η καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ εκτείνεται σε περισσότερες από έξι δεκαετίες και περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Με πηραν τηλεφωνο απο τις ΗΠΑ και απο τον Καναδα !Ελληνες,βεβαια.Διοτι ειχαν ,κυριολεκτικα"ξεραθει" στα γελια !Οπως μου ειπαν,ομως,οι "μη ελληνες"που το ειδαν δεν γελασαν καθολου.Απλα δεν πιστευαν στα ματια τους !
Πολύ γέλιο. Χωρίς να έχω ιδέα σε ποιόν αγώνα είναι θέλω να πω απλά το εξής σενάριο:Οι τραυματιοφορείς είναι εργαζόμενοι του γηπέδου, δηλαδή της γηπεδούχου ομάδας. Ο τραυματίας είναι των φιλοξενούμενων και κάνει καθυστέρηση ενώ δεν έχει χτυπήσει ιδιαίτερα. Και οι άλλοι πάνε να τον βγάλουν σαν σακί από πατάτες. Και αυτός βέβαια δεν είχε και όρεξη να βγει αμέσως έξω.
Ωραία νοοτροπία, γίναμε ρεζίλι στην οικουμένη από τέτοια περιστατικά κωμικά κ κάποιοι άλλοι βομβαρδίζουν τους γιατρούς χωρίς σύνορα κ είναι οι μάγκες της οικουμένης. Ωραία πράγματα ακούμε όμως μπράβο μας
πες τα χρυσοστομε που μονο ανωριμος δεν εισαιεχει γεμισει ο κοσμος ανοητουςτετοια γινονται σε ολον τον κοσμο ,ο καθενας πρεπει να ξερει πού να δινει σημασια
Δεύτερο σχόλιο που μάλλον βασίζεται στο δικό μου πιο πάνω. Να ενημερώσω κι εσένα λοιπόν ότι κι εγώ κωμικά το αντιμετώπισα. Διακωμωδώντας βέβαια το γεγονός ότι παρ' όλα τα υπόλοιπα για τα οποία γινόμαστε ρεζίλι διαρκώς, γίναμε και για την ανικανότητα των ανθρώπων στο βίντεο. Αυτό βρήκαμε να μας κάνει για λίγο διάσημους. Και πάλι γέλασα, και πάλι δεν είχε καμία βαρύτητα σοβαρής δήλωσης το "έχουμε ξεφτιλιστεί στην οικουμένη". Ακούστηκε μάλλον σαν υπερβολή.
Σιγά μωρέ τα παίρνετε όλοι τόσο πολύ στα σοβαρά. Ρεζίλι στην οικουμένη γίναμε, λέει ο άλλος. Αυτή τη μαμαδίστικη και γιαγιαδίστικη νοοτροπία του στυλ "γίναμε ρεζίλι στη γειτονιά, στο σόι κτλ" να μην είχαμε, μια χαρά θα ήμασταν. Νέοι άνθρωποι και να σκέφτεστε έτσι. Ήταν ένα αστείο περιστατικό, γίνονται διάφορα τέτοια σε όλο τον κόσμο. Εγώ γέλασα και τέλος. Δε θα νιώσω ρεζίλι σαν Έλληνας εξαιτίας αυτού, σκασίλα μου τι πιστεύουν!
Αχαχαχα δεν είχα πάρει χαμπάρι το Μπρούσκο, να 'σαι καλά που το είπες και το έψαξα... Πολύ γέλιο και εκεί !Για εμένα όλα αυτά είναι πολύ θετικά. Αντιπροσωπευτικά της κατάντιας τόσο του ελληνικού αθλητισμού όσο και της ελληνικής τηλεόρασης. Ίσως πρέπει να γίνουμε πρώτα ρεζίλι για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.... γατί με άλλον τρόπο δεν βλέπω να γίνεται