EΡΧΟΝΤΑΙ!

Το βίντεο με τους τραυματιοφορείς στη Λάρισα, στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Το βίντεο με τους τραυματιοφορείς στη Λάρισα, στην εκπομπή της Ellen DeGeneres Facebook Twitter
15

"Διεθνή καριέρα" κάνει το πολυσυζητημένο βίντεο με τους τραυματιοφορείς του αγώνα Λάρισα - Εργοτέλης μια και εντυπωσίασε ακόμη και την Ellen DeGeneres η οποία έκπληκτη το παρουσίασε στην δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή The Ellen Show.

"Βλέπετε ποδόσφαιρο; Θα πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο από αγώνα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα" λέει καθώς προαναγγέλει το βίντεο.

Το βίντεο ξεκινά και η απίθανη κωμικός αναλαμβάνει τον σχολιασμό για όσα εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο. "Αν δεν είχε τραυματιστεί προηγουμένως, τώρα έχει σίγουρα τραυματιστεί" ανέφερε στο τέλος.

Πολιτισμός
15

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Οθέλλος γίνεται μαύρη λεσβία στρατηγός στη νέα παραγωγή της Royal Shakespeare Company

Πολιτισμός / Ο Οθέλλος γίνεται μαύρη λεσβία στρατηγός στη νέα παραγωγή της Royal Shakespeare Company

Η Royal Shakespeare Company ανεβάζει έναν Οθέλλο ως μαύρη λεσβία και θυμίζει ότι η τραγωδία του Σαίξπηρ ήταν πάντα μια ιστορία για το σώμα που η εξουσία χρειάζεται αλλά δεν αποδέχεται ποτέ πλήρως.
THE LIFO TEAM
Τα Ανεμοδαρμένα Ύψη που εκδόθηκαν με ανδρικό ψευδώνυμο έσπασαν ρεκόρ 1,2 εκατ. λιρών

Πολιτισμός / Τα Ανεμοδαρμένα Ύψη έσπασαν ρεκόρ 1,2 εκατ. λιρών

Η σπάνια πρώτη έκδοση του μυθιστορήματος της Έμιλι Μπροντέ, που είχε κυκλοφορήσει το 1847 με το ανδρικό ψευδώνυμο Ellis Bell, έγινε το ακριβότερο βιβλίο γυναίκας συγγραφέα που έχει πουληθεί ποτέ σε δημοπρασία.
THE LIFO TEAM
Η (LA)HORDE επιστρέφει με νέο έργο και θυμάται το μάθημα της Björk στη Madonna: “Γίνε πιο ζώο”

Πολιτισμός / Η (LA)HORDE επιστρέφει με νέο έργο και θυμάται το μάθημα της Björk στη Madonna: “Γίνε πιο ζώο”

Με αφορμή την πρεμιέρα του Après moi, le déluge, οι (LA)HORDE ξαναφέρνουν στο προσκήνιο ένα σώμα που κινείται ανάμεσα στα queer κλαμπ, τη Ροζαλία, τη Μπιόρκ και το Εθνικό Μπαλέτο της Μασσαλίας.
THE LIFO TEAM
Στους δρόμους του Pride και στα δωμάτια της απώλειας: το AIDS αρχείο του Vincent Cianni

Πολιτισμός / Στους δρόμους του Pride και στα δωμάτια της απώλειας: το AIDS αρχείο του Vincent Cianni

Στο δίτομο Archive/Journal, ο Vincent Cianni ανοίγει φωτογραφίες και ημερολόγια από την κρίση του AIDS και θυμίζει ότι μια ολόκληρη γενιά δεν έμαθε μόνο να πεθαίνει, αλλά να φωνάζει, να αγαπά και να επιμένει.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Ιταλία απέκτησε έναν μεγάλο ετρουσκικό θησαυρό από ιδιωτική συλλογή

Πολιτισμός / Η Ιταλία ξαναφέρνει στο φως έναν μεγάλο ετρουσκικό θησαυρό

Η Ιταλία απέκτησε τις περίφημες τοιχογραφίες του Τάφου Φρανσουά, ενός από τα σημαντικότερα σωζόμενα σύνολα ετρουσκικής ζωγραφικής, και τις παρουσιάζει μόνιμα στο Εθνικό Ετρουσκικό Μουσείο της Βίλα Τζούλια στη Ρώμη.
THE LIFO TEAM
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Πολιτισμός / Εγκαίνια για την έκθεση «Ανοιχτοί Ορίζοντες» στο αποκατεστημένο κτίριο του Παλαιού Τελωνείου στο Ναύπλιο

Η έκθεση παρουσιάζει δώδεκα έργα από τις συλλογές της Εθνικής Πινακοθήκης – ορισμένα από αυτά για πρώτη φορά στο κοινό – και εστιάζει στη διασπορική ταυτότητα πέντε σημαντικών καλλιτεχνών ελληνικής καταγωγής που δραστηριοποιήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Με πηραν τηλεφωνο απο τις ΗΠΑ και απο τον Καναδα !Ελληνες,βεβαια.Διοτι ειχαν ,κυριολεκτικα"ξεραθει" στα γελια !Οπως μου ειπαν,ομως,οι "μη ελληνες"που το ειδαν δεν γελασαν καθολου.Απλα δεν πιστευαν στα ματια τους !
Πολύ γέλιο. Χωρίς να έχω ιδέα σε ποιόν αγώνα είναι θέλω να πω απλά το εξής σενάριο:Οι τραυματιοφορείς είναι εργαζόμενοι του γηπέδου, δηλαδή της γηπεδούχου ομάδας. Ο τραυματίας είναι των φιλοξενούμενων και κάνει καθυστέρηση ενώ δεν έχει χτυπήσει ιδιαίτερα. Και οι άλλοι πάνε να τον βγάλουν σαν σακί από πατάτες. Και αυτός βέβαια δεν είχε και όρεξη να βγει αμέσως έξω.
Ωραία νοοτροπία, γίναμε ρεζίλι στην οικουμένη από τέτοια περιστατικά κωμικά κ κάποιοι άλλοι βομβαρδίζουν τους γιατρούς χωρίς σύνορα κ είναι οι μάγκες της οικουμένης. Ωραία πράγματα ακούμε όμως μπράβο μας
πες τα χρυσοστομε που μονο ανωριμος δεν εισαιεχει γεμισει ο κοσμος ανοητουςτετοια γινονται σε ολον τον κοσμο ,ο καθενας πρεπει να ξερει πού να δινει σημασια
Δεύτερο σχόλιο που μάλλον βασίζεται στο δικό μου πιο πάνω. Να ενημερώσω κι εσένα λοιπόν ότι κι εγώ κωμικά το αντιμετώπισα. Διακωμωδώντας βέβαια το γεγονός ότι παρ' όλα τα υπόλοιπα για τα οποία γινόμαστε ρεζίλι διαρκώς, γίναμε και για την ανικανότητα των ανθρώπων στο βίντεο. Αυτό βρήκαμε να μας κάνει για λίγο διάσημους. Και πάλι γέλασα, και πάλι δεν είχε καμία βαρύτητα σοβαρής δήλωσης το "έχουμε ξεφτιλιστεί στην οικουμένη". Ακούστηκε μάλλον σαν υπερβολή.
Σιγά μωρέ τα παίρνετε όλοι τόσο πολύ στα σοβαρά. Ρεζίλι στην οικουμένη γίναμε, λέει ο άλλος. Αυτή τη μαμαδίστικη και γιαγιαδίστικη νοοτροπία του στυλ "γίναμε ρεζίλι στη γειτονιά, στο σόι κτλ" να μην είχαμε, μια χαρά θα ήμασταν. Νέοι άνθρωποι και να σκέφτεστε έτσι. Ήταν ένα αστείο περιστατικό, γίνονται διάφορα τέτοια σε όλο τον κόσμο. Εγώ γέλασα και τέλος. Δε θα νιώσω ρεζίλι σαν Έλληνας εξαιτίας αυτού, σκασίλα μου τι πιστεύουν!
Αχαχαχα δεν είχα πάρει χαμπάρι το Μπρούσκο, να 'σαι καλά που το είπες και το έψαξα... Πολύ γέλιο και εκεί !Για εμένα όλα αυτά είναι πολύ θετικά. Αντιπροσωπευτικά της κατάντιας τόσο του ελληνικού αθλητισμού όσο και της ελληνικής τηλεόρασης. Ίσως πρέπει να γίνουμε πρώτα ρεζίλι για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.... γατί με άλλον τρόπο δεν βλέπω να γίνεται