«Βιάζουν το σύστημά μας» - Ο Τζιμ Κάρεϊ επιτίθεται στον Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους

«Βιάζουν το σύστημά μας» - Ο Τζιμ Κάρεϊ επιτίθεται στον Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους Facebook Twitter
EPA
1

Δριμεία κριτική άσκησε ο Τζιμ Κάρεϊ στον Ντόναλντ Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους. Αποκάλεσε «μελάνωμα» τον πρόεδρο τον ΗΠΑ και δήλωσε πως η κυβέρνηση «βιάζει το σύστημά μας». 

Η σκληρή λεκτική επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης σε πάνελ στο Vulture Festival του Λος Άντζελες όπου ο ηθοποιός κατήγγειλε τους Ρεπουμπλικάνους ενώ μιλούσε για το ενδιαφέρον του για το πολιτικό σκίτσο. 

Ο Κάρεϊ αποκάλεσε τον ηγέτη της Ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στο Κογκρέσο Μιτς Μακ Kόνελ «υπερβολικά επικίνδυνο, μια απειλή για την ασφάλεια της πατρίδας». 

«Και τώρα, έχει το θράσος να ζητάει διακομματική συνεργασία.»

Σύμφωνα με τον The Guardian, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Αμερικάνος ηθοποιός ανέβασε ένα σκίτσο του Μιτς Μακ Kόνελ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό ο Μακ Kόνελ απεικονίζεται ως χελώνα που ανεμίζει μια σημαία με τη λέξη «Bipartisanship» [δικομματική συνεργασία], ενώ ένα κύμα, υπαινιγμός για το «μπλε κύμα» των δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές του 2018, απειλεί να τον σαρώσει. 

Ο Τζιμ Κάρεϊ φέρεται να πρόσθεσε πως οι Ρεπουμπλικάνοι δεν είναι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να κάνεις συμφωνίες. Δεν μπορείς να συνεργαστείς διακομματικά με έναν εγκληματία.

«Ένας βιαστής πρέπει να απομακρυνθεί, όχι να διαπραγματεύεσαι με αυτόν. Αυτοί οι άνθρωποι βιάζουν το σύστημά μας, το καταστρέφουν μπροστά στα μάτια μας.»

Παράλληλα είπε πως οι Ρεπουμπλικάνοι πρέπει «να απομακρυνθούν από το σύστημά μας, γιατί μας κάνουν κακό».

«Ο Τραμπ είναι ένα μελάνωμα και όποιος τον καλύπτει, συμπεριλαμβανομένης και της Σάρα Σάντερς [η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου], είναι σαν να βάζει make up επάνω του. Δείχνει πως υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα σε αυτή τη χώρα και το πρόβλημα είναι η απληστία.»

Ο Αμερικανός ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια σειρά έργων με λιγότερο θορυβώδη αναγνώριση.


Πρόσφατα δημοσίευσε εικόνες του Ντόναλντ Τραμπ και του αντιπροέδρου Μάικ Πενς στο διάστημα, τον Τραμπ να σταυρώνει τον Ιησού και τον πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος, Σκότ Προύιτ να βγάζει από το στόμα εμετό πετρελαίου. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Πολιτισμός / «Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Οι Pussy Riot και η FEMEN διαδήλωσαν έξω από το ρωσικό περίπτερο της Μπιενάλε Βενετίας, καθυστερώντας την πρόσβαση για περίπου μισή ώρα. Η επιστροφή της Ρωσίας στη διοργάνωση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ευρωπαϊκές πιέσεις.
THE LIFO TEAM
Σαρλότ Γκενσμπούρ, Έντγκαρ Ραμίρες και Άναμπελ Γουάλις σε σατιρική κωμωδία με φόντο την Αντίπαρο

Πολιτισμός / Πλούσιοι, φάρσες και χάος στην Αντίπαρο: Η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου μοιάζει με ελληνικό εφιάλτη πολυτελείας

Σε μια πολυτελή βίλα στην Αντίπαρο, οι ειδυλλιακές διακοπές μιας παρέας πλούσιων Βρετανών μετατρέπονται σε χάος, όταν μια φάρσα πάει θεαματικά στραβά. Το Oh, How Fun!, η νέα σατιρική κωμωδία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, θα παρουσιαστεί στο Marché du Film των Καννών, με πρωταγωνιστές τη Σαρλότ Γκενσμπούρ, τον Έντγκαρ Ραμίρες και την Άναμπελ Γουάλις.
THE LIFO TEAM
Η Ροσαλία μετατρέπει την pop αρένα σε όπερα, μπαλέτο και τελετουργία

Πολιτισμός / Η Ροσαλία αποθεώνεται από τις κριτικές για το Lux Tour στο Λονδίνο

Οι δύο sold out εμφανίσεις της Ροσαλία στο O2 του Λονδίνου προκάλεσαν ενθουσιώδεις κριτικές, με το Lux Tour να περιγράφεται ως ένα απαιτητικό, θεαματικό και ασυνήθιστα φιλόδοξο pop show που ενώνει όπερα, μπαλέτο, techno ένταση, θρησκευτική εικονογραφία και την κλίμακα μιας μεγάλης συναυλιακής υπερπαραγωγής.
THE LIFO TEAM
Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Πολιτισμός / Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Η έκθεση The Visitors ανοίγει στις 7 Μαΐου στο Ca' Pesaro της Βενετίας, με πάνω από 30 νέους πίνακες του Κουβανοαμερικανού καλλιτέχνη. Οι νεαροί άνδρες του Hernan Bas, όμορφοι, αμήχανοι και συχνά ενοχλητικοί, γίνονται η εικόνα μιας εποχής που αγγίζει τον κόσμο σαν τουριστικό προϊόν.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Πολιτισμός / Οι Rolling Stones επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και δεν μοιάζουν έτοιμοι να γίνουν μνημείο

Οι Rolling Stones παρουσίασαν στη Νέα Υόρκη το Foreign Tongues, το εικοστό πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους, που κυκλοφορεί στις 10 Ιουλίου με 14 τραγούδια, νέο single, συμμετοχές από Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Στιβ Γουίνγουντ, Ρόμπερτ Σμιθ και Τσαντ Σμιθ, αλλά και υλικό με τον Τσάρλι Γουότς.
THE LIFO TEAM
Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε ρωμαϊκά φέρετρα μωρών

Πολιτισμός / Η πορφύρα των αυτοκρατόρων βρέθηκε σε παιδικές ταφές στη ρωμαϊκή Γιορκ

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Γιορκ εντόπισαν ίχνη Τύριας πορφύρας και χρυσών νημάτων σε δύο παιδικές ταφές της ύστερης ρωμαϊκής περιόδου, ένα σπάνιο εύρημα που δείχνει πόση φροντίδα και δαπάνη μπορούσε να συνοδεύει ακόμη και τον θάνατο μικρών παιδιών.
THE LIFO TEAM
Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Πολιτισμός / Η Αριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία στο Met Gala: Η πρώτη τρανς χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου στον θεσμό

Η Ααριάνα Ρόουζ Φίλιπ έγραψε ιστορία ως η πρώτη χρήστρια αναπηρικού αμαξιδίου που παρευρέθηκε στο Met Gala, φορώντας Collina Strada και λέγοντας στη Vogue ότι η μόδα πρέπει να βλέπει τα ανάπηρα άτομα όχι μόνο ως ακτιβιστές, αλλά ως μοντέλα, ταλέντα και δημιουργικές παρουσίες.
THE LIFO TEAM
Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια