Με ανακοίνωσή της στα social media, η Ντίλαν Φάροου χαρακτηρίζει το περιεχόμενο του προσεχούς βιβλίου απομνημονευμάτων του Γούντι Άλεν που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον ερχόμενο μήνα, «βαθιά ανησυχητικό».

 

Το κείμενό της έρχεται ως αντίδραση στην χθεσινή ανακοίνωση της θυγατρικής εταιρείας των εκδόσεων Hachette, Grand Central Publishing, σχετικά με την έκδοση που έχει τίτλο "Apropos of Nothing" (Χωρίς καμία αφορμή) και περιγράφεται ως μια «ολοκληρωμένη καταγραφή της ζωής του ['Αλεν], τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής, και των σχέσεων του με την οικογένεια, τους φίλους και τους μεγάλους έρωτες της ζωής του.

 

Στην ανάρτησή της. η υιοθετημένη κόρη του Άλεν και της Μία Φάροου, που έχει κατηγορήσει τον διάσημο σκηνοθέτη ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά όταν ήταν παιδί, αναφέρει τα εξής:

 

«Η επικείμενη έκδοση των απομνημονευμάτων του Γούντι Άλεν μου προκαλεί βαθιά αναστάτωση προσωπικά και αποτελεί προδοσία του αδελφού μου Ρόναν, τα γενναία ρεπορτάζ του οποίου, που εκμεταλλεύτηκαν οι εκδόσεις Hachette, έδωσαν φωνή σε πολυάριθμα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ισχυρούς άνδρες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου κάποιος επιμελητής έτσι ώστε να επιβεβαιώσω ή όχι τις πληροφορίες του βιβλίου. Αντιθέτως, όλες οι πληροφορίες που είχαν να κάνουν με την δική μου εκδοχή των γεγονότων, ελέγχθηκαν και διασταυρώθηκαν αρκετές φορές πριν δημοσιευτούν. Πρόκειται για άλλο ένα τρανό παράδειγμα των προνομιών που προσφέρει η εξουσία, το χρήμα και η διασημότητα».