Αύριο κυκλοφορεί η νέα βιογραφία του Chris Cornell

Αύριο κυκλοφορεί η νέα βιογραφία του Chris Cornell Facebook Twitter
Αύριο κυκλοφορεί η νέα βιογραφία του Chris Cornell (EPA)
0

Στις 28 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει η νέα του βιογραφία από τον Corbin Reiff με τίτλο «Total F *cking Godhead - The Biography Of Chris Cornell».

Το βιβλίο των 384 σελίδων θα αφηγείται την άνοδο του Cornell και των Soundgarden από την post-punk σκηνή της δεκαετίας του 1980 μέχρι και την κυριαρχία τους στην pop κουλτούρα της δεκαετίας του 1990 μαζί με τους Nirvanna, τους Pearl Jam και τους Alice In Chains.

Το βιβλίο εξετάζει επίσης τη δυναμική σόλο καριέρα του τραγουδιστή, αλλά και το χρόνο με τους Audioslave, ενώ παράλληλα εμβαθύνει και στη σκληρή μάχη που έδινε με τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Variety ο Corbin Reiff είπε για το βιβλίο του: «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι όταν οι άνθρωποι διαβάσουν το βιβλίο θα αποκομίσουν την πλήρη εικόνα για τον Cornell».

Αν και ο Corbin Reiff δεν μπόρεσε να πάρει συνέντευξη από τον Cornell ή τα επιζώντα μέλη του Soundgarden, πραγματοποίησε τεράστια έρευνα και δεκάδες συνεντεύξεις με ανθρώπους που υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ροκ σταρ.

Ο Chris Cornell πέθανε στις 18 Μαΐου του 2017  σε ηλικία 52 ετών και ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία. Η σύζυγός του αμφισβήτησε το γεγονός ότι ο Cornell ήθελε να πεθάνει.

Με πληροφορίες του Variety/ΑΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ