Αποφυλακίστηκε ο ράπερ Tekashi 6ix9ine λόγω κορωνοϊού - Είχε κάνει απόπειρα δολοφονίας

Αποφυλακίστηκε ο ράπερ Tekashi 6ix9ine λόγω κορωνοϊού - Είχε κάνει απόπειρα δολοφονίας Facebook Twitter
0

Αποφυλακίστηκε πρόωρα το απόγευμα της Τρίτης ο ράπερ Tekashi 6ix9ine ο οποίος θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του κατ' οίκον. 

Ο ράπερ αποφυλακίστηκε καθώς εκφράστηκαν φόβοι για την υγεία του και ενώ η Νέα Υόρκη προχωράει στην αποσυμφόρηση των φυλακών ώστε να αποτρέψει την εξάπλωση του κορωνοϊού. O 6ix9ine, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Daniel Hernandez, εκτίει ποινή δύο ετών για συμμετοχή σε συμμορία, θα αποφυλακιζόταν πρόωρα τον Αύγουστο. Τον Μάρτιο είχε χαρακτηριστεί από δικαστή ως «πρότυπο φυλακισμένου».

Η απόφαση για την απελευθέρωση του 6ix9ine πάρθηκε καθώς η Νέα Υόρκη αγωνίζεται ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Εταιρεία Νομικής Βοήθειας την Τρίτη, έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 180 περιπτώσεις κορωνοϊού στις φυλακές της Νέας Υόρκης. Υπενθυμίζεται πως και ο Χάρβεϊ Γουάινστιν βρέθηκε θετικός στον ιό

Την περασμένη εβδομάδα, ο δήμαρχος της πόλης Μπίλ ντε Μπλάσιο, ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον 900 κρατούμενοι είχαν ήδη απελευθερωθεί. Από την πλευρά του ο Lance Lazzaro, δικηγόρος του 6ix9ine, υποστήριξε ότι ο δημοφιλής ράπερ αντιμετωπίζει υψηλότερους κινδύνους από τον κορωνοϊό καθώς πάσχει από άσθμα. Όπως αναφέρει ο Guardian και άλλοι φυλακισμένοι σταρ, όπως οι R Kelly και Bill Cosby, καταβάλουν προσπάθειες για να αποφυλακιστούν πρόωρα. 

Ο Tekashi 6ix9ine είχε παραδεχθεί τον Φεβρουάριο του 2019 την ενοχή του για εννιά εγκλήματα ανάμεσα στα οποία η συμμετοχή σε απόπειρα φόνου και η διακίνηση ναρκωτικών. «Ζητώ συγνώμη στο δικαστήριο, σε οποιονδήποτε πλήγωσα, στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους θαυμαστές μου για όσα έκανα και τους απογοήτευσα», είχε δηλώσει τότε.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ