Αντζελίνα Τζολί: Η πρώτη δήλωση για τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας για την Κάλλας

Αντζελίνα Τζολί: Η πρώτη δήλωση για τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας για την Κάλλας Facebook Twitter
0

Μέρες τώρα, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι προσπαθούν να αποσπάσουν μία και μόνη κουβέντα της Αντζελίνα Τζολί, η οποία βρίσκεται στον Πύργο για τα γυρίσματα της ταινίας "Μαρία". Σήμερα, η σούπερ σταρ του κινηματογράφου αποφάσισε να κάνει αυτή τη... μία δήλωση και να αναφερθεί στην πολυσυζητημένη ταινία και στο πώς η ίδια νιώθει για το βάρος του να υποδύεται έναν θρύλο. 

«Είναι τιμή μου που θα υποδυθώ τη Μαρία. Τα γυρίσματα στην Ελλάδα με Έλληνες ηθοποιούς και συνεργείο, η συνεργασία μας για να πούμε την ιστορία της και να προσεγγίσουμε κάτι από το πνεύμα της και την κληρονομιά της, στη χώρα της καταγωγής της, όλα αυτά κάνουν την εμπειρία πολύ ξεχωριστή για μένα», είπε χαρακτηριστικά η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για το κινηματογραφικό εγχείρημα που κάποιους έχει ενθουσιάσει και άλλους έχει -άνευ λόγου- απογοητεύσει.

Υπενθυμίζεται ότι από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η ηθοποιός βρίσκεται στην περιοχή, πραγματοποιώντας το γύρισμα της μίας σκηνής μετά την άλλη και με πλήθος κόσμου να προσπαθεί να προσεγγίσει έστω και λίγο τη χολιγουντιανή σταρ. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM