Στον Πύργο η Αντζελίνα Τζολί- Οι πρώτες εικόνες από την άφιξή της

Στον Πύργο η Ατζελίνα Τζολί- Οι πρώτες εικόνες από την άφιξή της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και σήμερα εθεάθη στον Πύργο όπου συνεχίζονται τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας για τη Μαρία Κάλλας, «Μaria».

Η Αντζελίνα Τζολί έφτασε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην διαρρεύσει εικόνα της τα μέσα ενημέρωσης.

Χθες η Αντζελίνα Τζολί επιθεώρησε τη θαλαμηγό «Χριστίνα», η οποία έχει μεταφερθεί στο Κατάκολο για τις ανάγκες της ταινίας, καθώς εκεί η Μαρία Κάλλας έζησε μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της μαζί με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Σύμφωνα με ρεπόρτερ του ilia news που μίλησε στο MEGA η Αντζελίνα Τζολί μπήκε το πρωί σε μία μικρή βάρκα, ώστε να φτάσει στη θαλαμηγό και να δει πού θα γίνουν τα γυρίσματα. Ο κόσμος δεν μπορούσε να την προσεγγίσει, κάτι που απογοήτευσε πολλούς από τους θαυμαστές της, οι οποίοι έχουν βρεθεί στο σημείο για να δουν από κοντά τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ