Κορωνοϊός: Πέθανε ο Ρόι Χορν - Ο μάγος με τις λευκές τίγρεις από το διάσημο δίδυμο Siegfried & Roy

Κορωνοϊός: Πέθανε ο Ρόι Χορν - Ο μάγος με τις λευκές τίγρεις από το διάσημο δίδυμο Siegfried & Roy Facebook Twitter
0

Ο Roy Horn, μέλος του δίδυμου Siegfried και Roy, πέθανε σε ηλικία 75 ετών ενώ νοσηλευόταν με κορωνοϊό.

Ο Horn και ο Γερμανός συμπατριώτης του, Siegfried Fischbacher, ήταν γνωστοί για τις λευκές τίγρεις και άλλα άγρια ζώα που συμμετείχαν στα σόου τους.

Άρχισαν να εμφανίζονται στο Λας Βέγκας το 1967 και για 14 χρόνια έδιναν σόου σε μεγάλα ξενοδοχεία και έκαναν εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Ο Horn αναγκάστηκε να σταματήσει το 2003 μετά από την επίθεση μιας λευκής τίγρης κατά τη διάρκεια ενός σόου. Σήμερα, ο κόσμος έχει χάσει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μαγείας, αλλά εγώ έχω χάσει τον καλύτερο μου φίλο», δήλωσε ο Fischbacher. «Από τη στιγμή που συναντηθήκαμε, ήξερα ότι ο Roy και εγώ, θα άλλαζα τον κόσμο».

Κορωνοϊός: Πέθανε ο Ρόι Χορν - Ο μάγος με τις λευκές τίγρεις από το διάσημο δίδυμο Siegfried & Roy Facebook Twitter

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν ενώ εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, απολύθηκαν επειδή έβαλαν κρυφά ένα ζωντανό τσιτάχ στο πλοίο, αλλά λίγο αργότερα άρχισαν να κάνουν μαζί σόου για ένα άλλο κρουαζιερόπλοιο στη Νέα Υόρκη.


Στις παραστάσεις τους χρησιμοποιήθηκαν λευκές τίγρεις και άλλα άγρια αιλουροειδή όπως λιοντάρια και λεοπαρδάλεις. Ο Siegfried και ο Roy έγιναν θεσμός στο χώρο των σόου μαγείας, σπάζοντας ρεκόρ για την πιο μακροχρόνια σειρά παραστάσεων στο Λας Βέγκας. 

Ο Horn τραυματίστηκε σοβαρά όταν μια από τις τίγρεις τους τον δάγκωσε στο λαιμό και τον έσυρε εκτός σκηνής κατά τη διάρκεια μιας παράστασης. Κατά την επίθεση υπέστη εγκεφαλικό. Το περιστατικό επηρέασε μόνιμα την κινητικότητα και την ομιλία του, αλλά έκανε μερικές ακόμη εμφανίσεις πριν αποσυρθεί το 2010.

«Ο Roy ήταν μαχητής ολόκληρη τη ζωή του, και το ίδιο έκανε και αυτές τις τελευταίες μέρες», δήλωσε ο Fischbacher και ευχαρίστησε τους γιατρούς που έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ