Πρίγκιπας Άντριου: Αγόρασε σαλέ στην Ελβετία, αλλά δεν πλήρωσε όλο το ποσό- Αντιμέτωπος με μήνυση

Πρίγκιπας Άντριου: Αγόρασε σαλέ στην Ελβετία, αλλά δεν πλήρωσε όλο το ποσό- Αντιμέτωπος με μήνυση Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Άντριου αγόρασε σαλέ στο Βερμπιέ, αλλά δεν το έχει αποπληρώσει (Πηγή φωτό ΕPA)
0

Ο πρίγκιπας Άντριου είναι αντιμέτωπος ξανά με τον νόμο, αυτή τη φορά στην Ελβετία, σχετικά με την αγορά ενός σαλέ.

Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και η πρώην σύζυγός του, Σάρα Φέργκιουσον, οφείλουν ακόμη χρήματα στην προηγούμενη ιδιοκτήτρια του σαλέ, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Le Temps.

Ο πρίγκιπας Άντριου και η Φέργκιουσον- που παρότι χώρισαν το 1996 διατηρούν στενές σχέσεις- αγόρασαν το 2014 ένα σαλέ στο χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ, στη νοτιοδυτική Ελβετία, έναντι 22 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (21 εκατομμύρια ευρώ).

Το συμβόλαιο προέβλεπε, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι ένα μέρος του ποσού- 6 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα- θα καταβαλλόταν στις 31 Δεκεμβρίου 2019. Κάτι που όμως δεν έγινε ούτε τότε, ούτε μέχρι στιγμής.

Έτσι η πρώην ιδιοκτήτρια προσέφυγε στη δικαιοσύνη, ζητώντας 8 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα (το οφειλόμενο ποσό συν τους τόκους). Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών για αυτή την υπόθεση. Συμπλήρωδσε όμως ότι οι λεπτομέρειες για το συμβόλαιο αποτελούν αντικείμενο συμφωνίας για τήρηση του απορρήτου.

Δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα με τον νόμο που αντιμετωπίζει ο πρίγκιπας Άντριου το τελευταίο διάστημα. Το όνομά του ενεπλάκη στο σκάνδαλο του χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή προτού δικαστεί για sex trafficking. Επίσης, μια Αμερικανίδα έχει καταγγείλει ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, ενώ ήταν ανήλικη, στο ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ AFP

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM