ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Τζένιφερ Άνιστον θα ήθελε ένα reunion από «Τα Φιλαράκια» κι αποκαλύπτει ποιοι διαφωνούν

Η Τζένιφερ Άνιστον θα ήθελε ένα reunion από «Τα Φιλαράκια» κι αποκαλύπτει ποιοι διαφωνούν Facebook Twitter
0

Τα τελευταία χρόνια η ιδέα ενός reunion των διάσημων τηλεοπτικών «Friends» έχει έρθει πολλές φορές στο προσκήνιο, αλλά το καστ και η λοιπή ομάδας παραγωγής γενικά την απορρίπτουν. 

Και τώρα η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά αποφασίστηκε να μην αναβιώσει ποτέ ξανά στη μικρή οθόνη. 

Η 49χρονη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν, όπου παραδέχθηκε πως εκείνη, η Κόρτνεϊ Κοξ και η Λίζα Κούντροου ήθελαν να γίνει το remake και πως στην πραγματικότητα, τα αγόρια της παρέας ήταν αυτά που δεν ενθουσιάστηκαν με την ιδέα. 

«Τα κορίτσια λέμε πως θα μας άρεσε να το ξανακάνουμε και τα αγόρια είναι πάντα λιγότερο ενθουσιώδη για κάποιο λόγο», σχολίασε η Τζένιφερ Άνιστον προς απογοήτευση του κοινού. «Οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε απλώς ένα remake των "Golden Girls" σε 40 χρόνια», συνέχισε χαριτολογώντας. 

 

Σε αντίθεση με τις συμπρωταγωνίστριές της η Τζένιφερ Άνιστον ήταν ανέκαθεν ανοιχτή στην ιδέα ενός reunion. Ωστόσο η Λίζα Κούντροου δήλωσε φέτος πως δεν είναι πολύ βέβαιη ότι θα είχε επιτυχία αν γυριζόταν ξανά η σειρά. «Κάνουν remake στα πάντα. Δεν ξέρω, πώς θα λειτουργούσε αυτό στα Φιλαράκια; Ήταν για μια παρέα στην ηλικία των 20 και των 30, όχι για ανθρώπους στα 40 και στα 50 τους. Αν έχουμε ακόμη τα ίδια προβλήματα, τότε θα ήταν απλώς θλιβερό. Αυτό δεν έχει πλάκα», είχε πει η διάσημη «Φοίβη».

Επίσης ο Μάθιου Πέρι, που υποδυόταν τον Τσάντλερ Μπινγκ, είχε παραδεχθεί το 2016 πως φοβόταν ότι ένα reunion «θα κατέστρεφε» το σόου μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει εδώ και δεκαετίες, άποψη με την οποία έχουν συμφωνήσει και οι δημιουργοί της σειράς Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν. 

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM