Φωτογράφος ζητάει 150 χιλ. δολάρια από την Τζένιφερ Λόπεζ για ένα ποστ της στο Instagram

Φωτογράφος ζητάει 150 χιλ. δολάρια από την Τζένιφερ Λόπεζ για ένα ποστ της στο Instagram Facebook Twitter
0

Φωτογράφος έκανε μήνυση στην Τζένιφερ Λόπεζ, την οποία κατηγορεί πως δημοσίευσε εικόνες του στο Instagram χωρίς άδεια. 

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, που έχει στην κατοχή του το The Blast, ο φωτογράφος Μάικλ Στιούαρτ είχε τραβήξει μια φωτογραφία της 49χρονης τραγουδίστριας να περπατάει στην Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια έδωσε στην Daily Mail την άδεια να την δημοσιεύσει, κάτι που έγινε στις 29 Ιουνίου 2018. 

Ο Στιούαρτ υποστηρίζει πως η Τζένιφερ Λόπεζ ή ομάδα δημοσίων σχέσεων της τραγουδίστρια, δημοσίευσαν την φωτογραφία από το συγκεκριμένο άρθρο χωρίς να ζητήσου την άδειά του. 

Η φωτογραφία εμφανίστηκε σε ένα Instagram story της Λόπεζ, την επόμενη του άρθρου, με την λεζάντα «Σήμερα ήταν μια καλή μέρα!». 

Ο φωτογράφος ζητάει τώρα μερίδιο από τα κέρδη που μπορεί να είχε η Τζένιφερ Λόπεζ, κοινοποιώντας την φωτογραφία, ή αλλιώς αποζημίωση που αγγίζει τα 150.000 δολάρια. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM
Οι σήραγγες του Λονδίνου που ενέπνευσαν τον δημιουργό του James Bond θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Πολιτισμός / Οι σήραγγες του Τζέιμς Μποντ θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Το σύμπλεγμα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ενέπνευσε τον Ίαν Φλέμινγκ, θα περιλαμβάνει στρατιωτικό εξοπλισμό, διαδραστικές εκθέσεις και ένα μπαρ 30 μέτρα κάτω από τη γη.
LIFO NEWSROOM
«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ