Friends: Αναβάλλεται το reunion για τα «Φιλαράκια» λόγω κορωνοϊού

Friends: Αναβάλλεται το reunion για τα «Φιλαράκια» λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
Αναβάλλεται το reunion από τα Φιλαράκια λόγω κορωνοϊού
0

Τα «Φιλαράκια» είναι το τελευταίο κινηματογραφικό «θύμα» του κορωνοιού, καθώς η HBO Max ανακοίνωσε ότι η παραγωγή κλείνει λόγω της έξαρσης του ιού.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που επικαλείται το Variety, τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου reunion αναβάλλονται. 

Τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν την επόμενη εβδομάδα αλλά μετατέθηκαν τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο, λόγω του κορωνοϊού. Οι Warner Bros. Television και HBO Max αρνήθηκαν να σχολιάσουν περαιτέρω. 

Η επανένωση για τα «Φιλαράκια» είχε μπει σε τροχιά εδώ και μήνες αλλά επίσημα ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο. Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίσα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ είχαν πει το ok σε μία επιστροφή χωρίς σενάριο αυτή τη φορά, στη μικρή οθόνη.

Τα γυρίσματα θα γίνονταν στο ίδιο αγαπημένο σετ της αρχικής σειράς. Στο Stage 24, των στούντιο της Warner Bros στο Burbank.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η WarnerMedia πλήρωσε περισσότερα από 400 εκατ. δολ. για τα δικαιώματα της σειράς, κερδίζοντας το Netflix, όπου το σόου ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μπεν Ουίνστον, ο οποίος βρίσκεται και στη θέση του παραγωγού, μαζί με τους Κέβιν Μπράιτ, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν. Στην παραγωγή συμμετέχει επίσης και όλο το καστ των πρωταγωνιστών της σειράς.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
LIFO NEWSROOM
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM