ΗΠΑ: Η Γουόρεν δεν μπορούσε να πάει στην Αϊόβα, έστειλε τον σκύλο της στην προεκλογική καμπάνια

ΗΠΑ: Η Γουόρεν δεν μπορούσε να πάει στην Αϊόβα, έστειλε τον σκύλο της στην προεκλογική καμπάνια Facebook Twitter
Η Ελίζαμπεθ Γουόρεν έστειλε τον σκύλο της στην προεκλογική καμπάνια στην Αϊόβα
0

Η γερουσιαστής Ελίζαμπεθ Γουόρεν βρήκε τον ιδανικό «αντικαταστάτη» της στην προεκλογική καμπάνια στην Αϊόβα: τον σκύλο της, που έκλεψε καρδιές.

Η Γουόρεν, που διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ήταν υποχρεωμένη να μείνει στην Ουάσινγκτον, για τη δίκη που γίνεται στη Γερουσία για την καθαίρεση του Ντόναλντ Τραμπ. Ο χρόνος όμως μετρούσε αντίστροφα για τις προκριματικές των Δημοκρατικών στην Αϊόβα, που γίνονται αύριο. 

Έτσι, η Ελίζαμπεθ Γουόρεν έστειλε εκεί τον Μπέιλι, ένα γκόλντεν ριτρίβερ 2 ετών. Το αξιαγάπητο σκυλί συνόδευε τον σύζυγο της Γουόρεν, Μπρους Μαν, στην Αϊόβα. Εκεί ο Μπέιλι είχε ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα.


Ο σκύλος έβγαλε selfies με υποστηρικτές της υποψήφιας, συναντήθηκε με πολίτες σε περιπάτους, έπαιξε με παιδιά στο χιόνι και απόλαυσε άφθονα χάδια από πιθανούς ψηφοφόρους. Επίσης, έδειξε πολύ καλή διαγωγή, όταν ο σύζυγος της Γουόρεν μιλούσε στον κόσμο. Όλα αυτά βέβαια προτού πάει τελικά και η ίδια η Γουόρεν στην Αϊόβα. 

«Ο Μπέλι χαίρεται που είναι εδώ. Βέβαια, ο Μπέιλι είναι χαρούμενος παντού, αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να τον χαϊδέψουν. Αλλά του αρέσει ιδιαίτερα το κρύο και το χιόνι, οπότε είναι πραγματικά χαρούμενος», είπε ο Μπρους Μαν, καθηγητής στη Νομική του Χάρβαρντ, αναφερόμενος στον τετράποδο συνεργάτη του σε αυτή την προεκλογική καμπάνια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ήταν ο Έπσταϊν Ισραηλινός κατάσκοπος; Τι αποκαλύπτει πληροφοριοδότης του FBI

Τα νέα αρχεία περιλαμβάνουν και αναφορές σε προσωπικότητες υψηλού προφίλ, επανατροφοδοτώντας την έρευνα για τον τρόπο που κινήθηκε ο Έπσταϊν μέσα στα δίκτυα της παγκόσμιας ελίτ
THE LIFO TEAM
ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM