Αργεντινή: Έκρυβαν κοκαΐνη μέσα σε πλαστικούς φαλλούς

Αργεντινή: Έκρυβαν κοκαΐνη μέσα σε πλαστικούς φαλλούς Facebook Twitter
0

Η αστυνομία της Αργεντινής συνέλαβε τα μέλη μιας συμμορίας η οποία κατηγορείται πως διακινούσε κοκαΐνη. την οποία έκρυβε μέσα σε πλαστικούς φαλλούς. 

Η σύλληψη έγινε στην red light district της πόλης Λα Πλάτα, περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από το Μπουένος Άιρες. Οι πλαστικοί φαλλοί ήταν παρόμοιοι με αυτούς που πωλούνται ως αξεσουάρ για μεταμφιέσεις. 

Η αστυνομία λέει πως κατάσχεσε πάνω από ένα κιλό κοκαΐνη, μισό κιλό μαριχουάνα καθώς και όλους τους πλαστικούς φαλλούς. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι ενός ζευγαριού από το Περού, που ήταν διαχειριστές ενός εστιατορίου. 

Αργεντινή: Έκρυβαν κοκαΐνη μέσα σε πλαστικούς φαλλούς Facebook Twitter

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες τις οποίες άκουσε η αστυνομία για να φθάσει στις συλλήψεις οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποιούσαν τη λέξη «γιαγιά» εννοώντας 10 γραμμάρια κοκαΐνη ενώ τη λέξη «μωρό» για πέντε γραμμάρια. 

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό αστυνομική πολιορκία βρίσκεται το UCLA στο πλαίσιο των φιλοπαλαιστινιακών κινητοποιήσεων

Διεθνή / Έκρυθμη η κατάσταση στα αμερικανικά πανεπιστήμια: Υπό αστυνομική πολιορκία το UCLA

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο πανεπιστήμιο, έτοιμη να επέμβει και να διαλύσει τις διαδηλώσεις - Παραμένουν οι διαδηλωτές που χτυπούν τύμπανα και κυματίζουν παλαιστινιακές σημαίες
NEWSROOM
Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα

Διεθνή / Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα

Νωρίτερα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προειδοποίησε τον Μπλίνκεν, ότι το Ισραήλ θα προχωρήσει σε εισβολή στη Ράφα, εάν η Χαμάς συνεχίσει να θέτει ως όρο για τη συμφωνία για τους ομήρους τον τερματισμό του πολέμου
NEWSROOM