Επίθεση στη Φόνσου από τον άντρα που υποστηρίζει ότι φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο

Επίθεση στη Φόνσου από τον άντρα που υποστηρίζει ότι φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο άνδρας που υποστηρίζει ότι φροντίζει εδώ και αρκετό καιρό τον παρουσιαστή Γιώργο Μαρίνο έδωσε σκληρή απάντηση στην ηθοποιό Άννα Φόνσου, που σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε εκφράσει την ανησυχία της για την υγεία και την τύχη του παρουσιαστή

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο άνδρας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, διαβεβαιώνει πως ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά στην υγεία του και ότι ήταν επιλογή του να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα. Παράλληλα εξαπολύει επίθεση στην ηθοποιό: «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να απομονωθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους».

Συνεχίζοντας, δεν κρύβει την αγανάκτησή του για τις πρόσφατες κινήσεις της ηθοποιού που μίλησε σε αρκετά μέσα για το ζήτημα. Ο Γιώργος Μαρίνος είχε παλιότερα φιλοξενηθεί στο Σπίτι του Ηθοποιού και η κα Φόνσου εξέφραζε την ανησυχία της. Η απάντηση του άνδρα που λέει ότι έχει αναλάβει την φροντίδα είναι αιχμηρή: «Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει "νούμερο"».

Φόνσου: Δεν έχω καμία επικοινωνία

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός και αποκάλυψε ότι η ίδια είχε δεχθεί απειλές από τον συγκεκριμένο άντρα. «Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του».

Όταν ο Γιώργος Μαρίνος είχε φύγει από το «Σπίτι του Ηθοποιού» επέστρεψε στη Βάρκιζα στο σπίτι του άνδρα που τον φροντίζει. «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω», είχε πει η ηθοποιός. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ δήλωσε: «Μόνο με τη σύμφωνη γνώμη συγγενών πρώτου βαθμού μπορεί να γίνει μεσολάβηση εισαγγελέα».

Η Άννα Φόνσου κατήγγειλε ότι δέχθηκε ακόμα και απειλές για τη ζωή της, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open TV. Όπως είπε, το συγκεκριμένο άτομο την απείλησε πως αν δεν σταματούσε να ασχολείται με τον Μαρίνο, θα της «έκοβε τα πόδια».

«Γίναμε πολύ φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε: Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια. Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά», κατέληξε η ίδια. 

Αιχμές για την περιουσία

«Προσπάθησα να βρω τον Γιώργο - γιατί αυτά δεν είναι λόγια δικά του, είναι αυτουνού - του άλλαξε και το νούμερο και δεν τον άφηνε να μιλήσει σε κανέναν. Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Το πρόβλημα με την καρδιά του διορθώθηκε. Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά, την κατάθλιψη (...) Όταν ήταν εδώ, όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. Αυτός ο κύριος ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω (...) Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία, δεν έμαθε ποτέ κανείς που είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του δεν ξέρουμε. Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο».

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM
ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM