ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ (Nooot)

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ (Nooot) Facebook Twitter
0

Με τον αριθμό των διαζυγίων να ανεβαίνει κατακόρυφα στην Ιαπωνία μερικά ζευγάρια επιλέγουν να γιορτάσουν το τέλος ενός δυστυχισμένου γάμου οργανώνοντας τελετή διαζυγίου παρουσία φίλων και συγγενών. Έτσι τουλάχιστον μμεταδίδει το Reuters. Σε μια «έπαυλη διαζυγίων» στο Τόκιο, η ακριβής τοποθεσία της οποίας διατηρείται μυστική, πρώην ζευγάρια καλούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ανάμεσα στα άλλα καταστρέφουν με σφυρί τα δαχτυλίδια του γάμου τους. Πάνω του το σφυρί έχει ένα κεφάλι βατράχου, σύμβολο της αλλαγής για την ιαπωνική κουλτούρα. Εφευρέτης της πρωτότυπης τελετής είναι ένας πρώην πωλητής, ο Hiroki Terai και η έμπνευσή του ήρθε την εποχή που στενός του φίλος περνούσε ένα δύσκολο διαζύγιο. Μέχρι στιγμής 25 ζευγάρια έχουν πληρώσει από 55.000 γιέν (606 δολάρια) το καθένα για να γιορτάσουν τον χωρισμό τους μένοντας ιδιαίτερα ευχαριστημένα ενώ ο Terai έχει κλείσει για τον επόμενο μήνα την πρώτη του δουλειά στην Κορέα.

0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM