ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το Ηρώδειο από σήμερα είναι πιο φτωχό

Το Ηρώδειο από σήμερα είναι πιο φτωχό Facebook Twitter
0

Ενώ όλη την εβδομάδα πολύτιμα εγκεφαλικά κύτταρα ξανθών παρουσιαστριών σπαταλιόντουσαν σε συζητήσεις για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να εμφανιστεί η Βίσση στο Ηρώδειο, έρχονται κάποιοι άτιμοι διαφημιστές και αποφασίζουν να ελαττώσουν το budget τους με αποτέλεσμα η συναυλία να μην έχει αρκετούς χορηγούς για να στηριχθεί οικονομικά.

Ποιος θα το περίμενε πως μια καλλιτέχνης διεθνούς βεληνεκούς θα αντιμετώπιζε πρόβλημα χορηγίας. Εδώ η Madonna έπαιξε σε ένα ...ποδοσφαιρικό γήπεδο (eeeewww) και βρέθηκαν χορηγοί, και φοβήθηκαν την Άννα στο Ηρώδειο; Μα που σπούδασαν αυτοί οι τύποι, σε τίποτα αγγλικά πανεπιστήμια;

Τα εκατομμύρια των fan της μετά το χαμό του Michael Jackson πρέπει να υποστούν ΚΑΙ αυτό, και δεν είμαι σίγουρος αν θα το αντέξουν. Μοναδική παρηγοριά το 'Απαγορευμένο Summer Tour' το οποίο συνεχίζεται κανονικά, και για την αφίσα του οποίου είχε γράψει ένα πολύ καλό άρθρο ο GSUS.

0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM