Γερμανός τραγουδιστής αυτοκτόνησε πηδώντας από κρουαζιερόπλοιο

Γερμανός τραγουδιστής αυτοκτόνησε πηδώντας από κρουαζιερόπλοιο Facebook Twitter
0

Το ναυτικό του Καναδά τερμάτισε την έρευνα για τον εντοπισμό ενός νεαρού Γερμανού, ανοιχτά γκέι τραγουδιστή, που φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα από ένα κρουαζιερόπλοιο, θεωρώντας τον πλέον νεκρό. 

Ο 33χρονος Daniel Küblböck, αγαπημένος τραγουδιστής της ποπ στη Γερμανία, ήταν επιβάτης στο κρουαζιερόπλοιο AIDAluna, που ταξίδευε το πρωί της Κυριακής από το Αμβούργο προς τη Νέα Υόρκη.

Η Aida Cruises είπε πως είδαν έναν επιβάτη να πηδά από το πλοίο στη θάλασσα. Κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε πως αυτός που αγνοούνταν ήταν ο Küblböck.

Για τον εντοπισμό του επιστρατεύθηκαν ένα αεροπλάνο κι ένα ελικόπτερο παρακολούθησης αλλά και διάφορα πλοία του ναυτικού, που από την Κυριακή πραγματοποιούσαν έρευνες στη διάρκεια της ημέρας. Την νύχτα αναλάμβανε ένα σκάφος της ακτοφυλακής. Ωστόσο δεν υπήρξε κανένα σημάδι του 33χρονου. 

«Δυστυχώς ο Daniel Küblböck δεν εντοπίστηκε και λόγω της μειωμένης πιθανότητας να επιβίωσε δεδομένης της θερμοκρασίας του νερού αυτήν την εποχή του χρόνου, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε τις έρευνες», δήλωσε εκπρόσωπος του καναδικού ναυτικού. 

Ο νεαρός τραγουδιστής, που ταξίδευε μόνος, έγινε γνωστός στη Γερμανία μετά τη συμμετοχή του στην σεζόν 2002-2003 του μουσικού ριάλιτι «Germany Seeks the Superstar». 

Τον περασμένο μήνα ο Küblböck είχε δημοσιεύσει ένα αινιγματικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο Facebook, στο οποίο μιλούσε για την μάχη που δίνει με την ψυχική ασθένεια. 

«Αγαπητοί θαυμαστές, δυστυχώς δεν καλυτερεύω ούτε σωματικά ούτε πνευματικά. Εξακολουθώ να παλεύω με τον πόνο όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες», ανέφερε στο μήνυμά του, το οποίο έκτοτε έχει διαγραφεί. 

Με πληροφορίες από Guardian και Queerty

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια: Συνέχεια, ανανέωση και συνέργειες με φορείς και παραγωγούς

Πολιτισμός / Το Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά την ανακαίνιση

Παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνονται αφιερώματα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι αλλά και παραστάσεις όπερας, μπαλέτου και τζαζ.
LIFO NEWSROOM
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο νέο «Ocean's Eleven»

Πολιτισμός / Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο prequel του «Ocean's Eleven»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο δημιουργός του «Twisters», Λι Άιζακ Τσουνγκ, που παίρνει τη θέση του Τζέι Ροουτς, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για τη θέση του σκηνοθέτη
LIFO NEWSROOM
Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM