Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν πως ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν πως ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ Facebook Twitter
0

Οι Ρώσοι μόλις ανακοίνωσαν πως ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα είναι ο τραγουδιστής που θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ, με την είδηση να προκαλεί αίσθηση λόγω πρόσφατου παρελθόντος.

Ο βρετανός ποπ σταρ θα τραγουδήσει στο μεγάλο σόου του Μουντιάλ που ξεκινά  στο Στάδιο Λουζνικί της Μόσχας στις 14 Ιουνίου.

Η επιλογή του μάλλον ξάφνιασε καθώς πριν από μόλις δύο χρόνια ρωσικές εφημερίδες είχαν εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον του Ρόμπι Γουίλιαμς εξαιτίας ενός βίντεο. Πολλοί είχαν τότε υποστηρίξει πως δεν θα έπρεπε να του επιτραπεί να τραγουδήσει ποτέ ξανά στη Ρωσία.

Ο ποπ σταρ θα εμφανιστεί μαζί με την ρωσίδα σοπράνο Aida Garifullina, μόλις μισή ώρα πριν ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας.

Πάντως το τραγούδι «Party Like A Russian» που είχε προκαλέσει τη Ρωσία, μάλλον θα εξαιρεθεί από τη λίστα των κομματιών που θα ακουστούν εκείνο το βράδυ.

 

Οι Ρώσοι πάντως φαίνεται πως συγχώρεσαν τις προκλήσεις του Γουίλιαμς καθώς την περασμένη χρονιά ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε πριβέ πάρτι που διοργανώθηκε για τον ρώσο δισεκατομμυριούχο και τον μέτοχο της Άρσεναλ Alisher Usmanov.

Φέτος θα τραγουδήσει μπροστά στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος θα δώσει το παρών στην τελετή έναρξης για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ίσως ανακαλύψαμε τη γενέτειρα της γιαγιάς του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βόρεια Μακεδονία, λένε αρχαιολόγοι

Πολιτισμός / Ίσως ανακαλύψαμε τη γενέτειρα της γιαγιάς του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βόρεια Μακεδονία, λένε αρχαιολόγοι

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια της αρχαίας πόλης Λύγκου στη Βόρεια Μακεδονία, πιθανής γενέτειρας της Ευρυδίκης Α', μητέρας του Φιλίππου Β' και γιαγιάς του Μεγάλου Αλεξάνδρου
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM
Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James» – Η ανατρεπτική ματιά στον Χάκλμπερι Φιν

Πολιτισμός / Πούλιτζερ Λογοτεχνίας: Ο Πέρσιβαλ Έβερετ κέρδισε το βραβείο για το μυθιστόρημα «James»

Ο Percival Everett τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ για το «James», μια ανατρεπτική επαναφήγηση του «Χακλμπερι Φιν» από την οπτική του Τζιμ - Το μυθιστόρημα έχει ήδη σαρώσει τα λογοτεχνικά βραβεία των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM