«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή

«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή Facebook Twitter
0

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποφάσισε να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά δική της νυφική συλλογή έτοιμων ενδυμάτων και σε συνεργασία με το Gilt.com παρουσίασε χθες την νέα SJP by Sarah Jessica Parker Bridal Collection. 

Σχεδιασμένη στη Νέα Υόρκη, η συλλογή αποτελείται από 10 κομμάτια, που περιλαμβάνουν φορέματα, φούστες, κορμάκια και ολόσωμες φόρμες με στόχο να τιμήσει την «μη παραδοσιακή νύφη», με ρούχα τα οποία μπορούν να φορεθούν σε μια γαμήλια τελετή και όχι μόνο. 

«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή Facebook Twitter

«Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ο εαυτός τους. Υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη και τους σωματότυπους, με όλα τα υπόβαθρα, κι εγώ απλώς ήξερα ότι πρέπει να δημιουργήσω κάτι για το οποίο θα ένιωθα περήφανη- που θα ήθελα να φορέσω και να κρατήσει», δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, εξηγώντας πως σχεδίασε τα κομμάτια ώστε να μπορούν να φορεθούν και σε άλλες ειδικές περιστάσεις. 



«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί. Η γυναίκα που φοράει αυτήν την συλλογή είναι η κάθε γυναίκα. μπορεί να περπατάει στο κόκκινο χαλί ή στην άσφαλτο του δρόμου», πρόσθεσε. 

Η Πάρκερ, που φωτογραφήθηκε φορώντας την ένα μαύρο κορμάκι (325 δολάρια) και μια τούλινη λευκή φούστα (1.795 δολάρια), περιγράφει τα χρώματα της νέας συλλογής ως «φιλικά» και περιλαμβάνουν εκτός από το λευκό, επίσης το απαλό γκρι, το κόκκινο, το μπλε αλλά και στοιχεία του μαύρου. 


Εκτός από αιθέρια φορέματα και φούστες με φτερά, η νέα σειρά ρούχων περιλαμβάνει επίσης κορμάκια και ολόσωμες φόρμες. «Το κορμάκι κολακεύει πολύ τη σιλουέτα. Είναι ένα κομμάτι πολύ ευέλικτο, που ταιριάζει καλά σε μια γκαρνταρόμπα», εξηγεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. 

«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή Facebook Twitter
«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή Facebook Twitter


Το Gilt διαθέτει αυτή τη στιγμή και 15 χειροποίητα παπούτσια από την συλλογή SJP by Sarah Jessica Parker Footwear, που συνδυάζονται άψογα με τα νυφικά looks. 

«Έχω δει τόσες πολλές γυναίκες να περπατούν στην εκκλησία φορώντας τα παπούτσια μας. Προϊόντα που ποτέ δεν θα είχα φανταστεί ως παραδοσιακά "γαμήλια"», λέει η 53χρονη ηθοποιός. 

«Οι γάμοι δεν χρειάζεται να είναι παραδοσιακοί»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κυκλοφόρησε την πρώτη της νυφική συλλογή Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM