Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θυμάται την βραδιά που τα είχε πιει με τον Χόκινγκ

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θυμάται την βραδιά που τα είχε πιει με τον Χόκινγκ Facebook Twitter
EPA
0

Για τη νύχτα που τα είχε πιει με τον καθηγητή Στίβεν Χόκινγκ, μίλησε στο Graham Norton Show ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Ο δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός παραδέχτηκε πως αν και είναι πολύ καλός στο να κρατά μυστικά, εκείνο το βράδυ «πριν από πολλά χρόνια», είχε αποκαλύψει ένα εφτασφράγιστο επαγγελματικό μυστικό στον θεωρητικό φυσικό και κοσμολόγο που έφυγε από τη ζωή στις 14 Μαρτίου.

Το 2012, ο Κάμπερμπατς διάβαζε τον ρόλο του Khan για την ταινία "Star Trek: Into Darkness" που θα προβαλλόταν στις αίθουσες τον επόμενο χρόνο.

Ο ίδιος, είχε φυσικά πρόσβαση σε όλο το σενάριο, για το οποίο είχε υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας, όπως όλοι oi συντελεστές της ταινίας.

Οι δύο φίλοι είχαν περάσει στην τρίτη μαργαρίτα, όταν εκείνος αποφάσισε να αποκαλύψει στον Χόκινγκ την ανατροπή του σεναρίου, κατά παρέκκλιση της δέσμευσής του. 

«Άξιζε να μάθει τη συνέχεια νομίζω και, εξ όσων γνωρίζω, δεν αποκάλυψε ποτέ και σε κανέναν άλλο το μυστικό».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM