No.1

«Ο Ηλίθιος κι ο Πανηλίθιος» ξανά μαζί: Τι έγινε όταν ο Τζιμ Κάρεϊ έκανε έκπληξη on air στον Τζεφ Ντάνιελς

«Ο Ηλίθιος κι ο Πανηλίθιος» ξανά μαζί: Τι έγινε όταν ο Τζιμ Κάρεϊ έκανε έκπληξη on air στον Τζεφ Ντάνιελς Facebook Twitter
0

Ο Χάρι και ο Λόιντ, οι διάσημοι χαρακτήρες της ταινίας «Ηλίθιος και Πανηλίθιος», συναντήθηκαν ξανά στη διάρκεια μια συνέντευξης του ΤΖεφ Ντάνιελς, στην οποία εισέβαλε ξαφνικά στο πλατό ο Τζιμ Κάρεϊ. 

Ο παρουσιαστής Κόναν Ο' Μπράιεν ρώτησε κάποια στιγμή τον 63χρονο Ντάνιελς αν είχε φανταστεί πόσο μεγάλη επιτυχία θα γινόταν η συγκεκριμένη κωμωδία, που βγήκε το 1994, όταν συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει. 

«Έκανα κωμωδία με τον Τζιμ Κάρεϊ, αυτό ήξερα. Ξέραμε πως θα την λάτρευαν τα 14χρονα αγόρια, αλλά δεν ήμουν προετοιμασμένος για τύπους 70 ετών με κοστούμια και μαρτίνι και χαρτοφύλακες να έρχονται να μου λένε πως "Ο ηλίθιος κι ο πανηλίθιος" είναι η καλύτερη ταινία όλων των εποχών», απάντησε ο ηθοποιός. 

 

Και σε εκείνο το σημείο εισέβαλε ξαφνικά στο πλατό ο Τζιμ Κάρεϊ, που έσπευσε να αγκαλιάσει τον Ντάνιελς. «Ήθελα να βγω εδώ και να το πω μπροστά σε όλον τον κόσμο. Είσαι στην πόλη και δεν με παίρνεις τηλέφωνο; Ούτε μέιλ, τίποτα!», αστειεύτηκε ο Κάρεϊ, που στη συνέχεια επαίνεσε τον πρώην συμπρωταγωνιστή του χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον πιο ευέλικτο ηθοποιό του σήμερα». «Αρπάζεις τον τυφώνα που είναι ο Τζιμ Κάρεϊ και κρατιέσαι, είχε τόση πλάκα!», ανταπέδωσε το κομπλιμέντο ο Ντάνιελς.

Οι δύο ηθοποιοί σχολίασαν επίσης το σίκουελ της ταινίας που δεν ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία, λέγοντας πως δεν τους ένοιαξε καθόλου. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM